01-03-2023  - MCH Presse

Den populære hitmusical We Will Rock You udløser ekstra forestilling

Den populære hitmusical We Will Rock You udløser ekstra forestilling

Karoline Toksvig, Teit Samsø og Anders Blichfeldt er alle at finde på rollelisten til hitmusicalen. Foto: Mingo.

Salget går strygende, og i hele landet er der stor interesse for MCH’s egenproduktion af Queen-musicalen ’We Will Rock You’ – nu sættes en ekstra forestilling i salg.

Mere end 11.000 billetter er allerede solgt til MCH’s opsætning af den populære Queen-musical ’We Will Rock You’, som spiller i MCH Herning Kongrescenter 31. marts - 23. april med blandt andre Anders Blichfeldt, Teit Samsø og Maria Skuladottir på rollelisten. Interessen for at opleve den hitspækkede succes-musical er så stor, at MCH Musical nu har valgt at udvide med en ekstra forestilling torsdag 13. april.

Det er ikke kun i lokalområdet, at billetsalget går strygende, men salget af billetter til musicalen rækker langt over 300 postnumre. Projektleder og kapelmester, Rasmus Steenberg, opfordrer derfor særligt herningenserne til at skaffe sig billet, hvis de vil sikre sig plads til den populære musical. Han fortæller også, at publikum i den grad har en del at glæde sig til:

- Vi har et fantastisk mix af erfarne kræfter, blandt andet Anders Blichfeldt, Teit Samsø og Maria Skuladottir, og nye talenter på scenen, garneret med et fantastisk orkester og en kreativ ledelse, der virkelig får det bedste frem i både forestillingen og de medvirkende. Så jeg tør godt love, at vi er ved at lave en forestilling, der vil feje benene væk under publikum. We WILL Rock You!

Selvom efterspørgslen på billetter er stor, er der stadig mulighed for at købe billet til 13 forestillinger samt til den nye ekstra forestilling 13. april.

’We Will Rock You’ kan opleves I MCH Herning Kongrescenter fredag 31. marts – søndag 23. april. Billetter kan købes på mch.dk.