08-09-2020  - MCH Presse

DI-direktør hylder det personlige møde

DI-direktør hylder det personlige møde

Personlige møder i sundhedsforsvarlige rammer var i fokus, da administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen viste administrerende direktør i Dansk Industri Lars Sandahl Sørensen rundt på Automatik 2020. Foto: MCH/Lars Møller

Administrerende direktør i Dansk Industri Lars Sandahl Sørensen fastslog vigtigheden af de personlige og fysiske branchemøder, da han besøgte automations- og robotmessen Automatik.

Messeaktivitet er sidestillet med storcentre

  • Messeaktivitet er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som kendes fra landets stormagasiner og -centre. Samtidig er messens konferencer omfattet af reglerne for konference- og mødefaciliteter med siddende gæster, hvor 500 må forsamles med respekt for kvadratmeterkrav. På Automatiks konferencer er det maksimale deltagerantal 100.
  • Som tillæg til sundhedsmyndighedernes retningslinjer har MCH udviklet konceptet TrygtMøde, der med blandt andet forhåndsregistrering, brede gangarealer og tryghedsguider sørger for at skabe sundhedsforsvarlige og trygge rammer om din messedeltagelse.

De personlige møder i branchen har været savnet. Det fastslog Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør i Danmarks største erhvervsorganisation, Dansk Industri, tirsdag under sit besøg på fagmessen Automatik, hvor han også talte ved åbningskonferencen.

Under en efterfølgende rundgang fremhævede DI-direktøren messen som et centralt mødested, hvor branchen sammen kan blive klogere, skabe gode løsninger og styrke den danske konkurrenceevne.

- Vi savner alle det personlige møde – det ér vigtigt. At stå ved siden af udstyret, stå ved siden af materialet, som man diskuterer, er temmelig meget lettere end at sidde og gøre det hele foran en skærm. Selvom det også er en måde at mødes på, kan messen noget helt særligt. Det er måden at tale med sine kunder på, tale med sine kolleger på og få skabt noget forretning og noget udveksling. Det er der kolossalt meget behov for, særligt i den her tid hvor vi efterhånden i mange måneder har været lukket ned, sagde Lars Sandahl Sørensen, hvor han samtidig tilføjede:

- Så jeg er fuld af beundring for, at MCH holder fast – selv i svære tider – og virkelig kæmper for at fastholde de her platforme, hvor vi kan mødes. Det er jeg oprigtigt imponeret over og glad for at være en del af.

DI-direktørs opbakning glæder MCH
Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen viste Lars Sandahl Sørensen rundt på messen, og han glæder sig over DI-direktørens opbakning og positive tilkendegivelser.

- Jeg var glad for at få muligheden for at vise, hvordan MCH har etableret en attraktiv messe i sundhedsmæssigt forsvarlige rammer, og jeg glæder mig over, at Lars (Sandahl Sørensen, red.) ser værdien og vigtigheden af de personlige branchemøder for det danske erhvervsliv, siger Georg Sørensen.

Automatik samler 8.-10. september flere end 90 udstillere fra automations- og robotbranchen i Brøndby Hallen, og besøgende kan både gå på opdagelse blandt produktnyheder og innovative løsninger samt suge viden til dig fra et højaktuelt konferenceprogram.


Se flere billeder