11-02-2017  - MCH PRESSE/mhl

Disney-stjerner vender tilbage til Jyske Bank Boxen

 Disney-stjerner vender tilbage til Jyske Bank Boxen

Disney On Ice 2017. Foto: MCH/Lars Møller.

Det magiske skøjteshow, der i vinterferien gæster Jyske Bank Boxen i Herning, vender tilbage med et nyt fortryllende show i 2018.

Publikum blev lørdag formiddag taget med på en rejse gennem store dele af Disney-universet, da det fortryllende skøjteshow Disney On Ice havde premiere på det første af seks show i Jyske Bank Boxen. Populære figurer som Mickey, Minnie, Anders And og Fedtmule indtog isen sammen med deres bedste venner fra Disney-film gennem årtier, og publikum kunne således nyde gode gensyn med Løvernes Konge, Toy Story, Aladdin, Mulan og de populære prinsesser Anna og Elsa fra Frost-universet.

Showet bød på et væld af klassiske og moderne Disney-historier, sing-along med mere end 30 kendte Disney-hits, smukke kostumer, betagende koreografi og underholdning for hele familien. Alt sammen fremført af et hold af internationalt anerkendte skøjteløbere.
 

Den bedste oplevelse længe
Blandt de mange publikummer til lørdagens første show var familien Holst fra Horsens bestående af Christina og Joachim og deres to døtre Sofie og Amalie på otte og seks år.

- Det var et fantastisk show med nogle meget dygtige dansere. Pigerne har været helt opslugt af det, sagde Christina Holst og blev suppleret af datteren Sofie:

- Jeg synes det var rigtigt godt. Jeg kunne lide dem alle sammen, og det var den bedste oplevelse længe.

Også familien Andersen og Pedersen fra Hurup og Aarhus havde taget deres døtre med til lørdagens show, og også her var der begejstring efter showet:

- Det var sjovt, fordi der var Frost, lød dommen fra 5-årige Josephine Andersen, som blev suppleret af 5-årige Jenny Pedersen:

- Det hele var godt. De var så dygtige, og jeg kunne synge med på flere af sangene.

Disney On Ice har tre shows lørdag og tre shows søndag. Der er stadig enkelte billetter til søndag.
 

Mickey og Co. vender tilbage i 2018
I forbindelse med premieren lørdag formiddag blev det samtidig offentliggjort, at publikum kan se frem til næste år, hvor Disney On Ice atter vender tilbage til Jyske Bank Boxen. Med sig har de showet ”Fortryllende Verdener”, hvor hele familien kan glæde sig til hvinende hjul og blå bølger, når Lynet McQueen, Bumle og besætningen på Disney/Pixars Biler udfører høj-hastighedsstunts og løb over isen, mens Ariel og Tumle inviterer indenfor i det undersøiske kongerige fra Den Lille Havfrue.

Også denne gang lover Disney et glædeligt gensyn med Toy Story-banden, der forsøger at flygte fra de uregerlige unger i Sunnyside Dagplejen, og den vinterlige verden i Arendal hvor søstrene Anna og Elsa samt vennerne Olaf og Kristoff fra Disneys Frost lærer betydningen af ægte kærlighed. 

- Den store interesse og flere udsolgte forestillinger viser tydeligt, at Disney On Ice er et show af høj klasse, som er meget populært hos både store og små. Det viste showet lørdag formiddag også. Derfor er vi naturligvis stolte over, at arrangøren har besluttet, at Jyske Bank Boxen igen får lov at lægge gulv til dette flotte show næste år, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Disney On Ice ”Fortryllende Verdener” kan opleves i Jyske Bank Boxen i Herning i vinterferien 17.-18. februar 2018. Billetsalget starter 1. september 2017. 


Se flere billeder