14-05-2024  - MCH Presse

Dizzy Mizz Lizzy giver 30-års jubilæumskoncert i Jyske Bank Boxen

Dizzy Mizz Lizzy giver 30-års jubilæumskoncert i Jyske Bank Boxen

Pressefoto.

Dizzy Mizz Lizzys ikoniske debutalbum fylder 30 år i år, og det markerer rockbandet med en stor koncert i Jyske Bank Boxen i Herning lørdag 16. november 2024 – koncerten er således en fejring af det skelsættende album.

Med numre som ’Waterline’, ‘Love Is A Loser’s Game’, ‘Love Me A Little’, 'Barbedwired Baby’s Dream', 'Glory' og ikke mindst ’Silverflame’ har Dizzy Mizz Lizzys selvbetitlede debutalbum fra 1994 betydet meget for mange. Og med et pladesalg på over 300.000 eksemplarer endte det da også med at blive den bedst sælgende rockdebut i Danmark nogensinde.

I anledning af 30-års jubilæet for albummets udgivelse giver Dizzy Mizz Lizzy derfor alle rockelskere en unik mulighed for en tur i tidsmaskinen, når trioen til november indtager Jyske Bank Boxen og for første gang i mange år fremfører samtlige sange fra det ikoniske debutalbum.

- Det bliver en slags ”tak for det hele” fra Martin, Søren og mig og et ønske om at fejre det album og de sange, som ikke længere kun tilhører os selv, men hele vores brede fanskare. Vi er dybt taknemmelige for at mærke den store kærlighed, der fortsat er til vores band og måske især til vores debutalbum, som er hele fundamentet for vores karriere, og som derfor også betyder noget ganske særligt for os, siger Tim Christensen, der glæder sig over, at rå, ren, håndspillet rock stadig kan samle mange mennesker i alle aldre.

Appellerer til folk i alle aldre
Især hittet ’Silverflame’ står som en generationshymne for mange, og i 1994 ramte de unge Dizzy-drenge ikke kun et jævnaldrende publikum med deres musik. Med inspiration i samtidens store bands som Nirvana og Pearl Jam og en masse tydelige tråde tilbage til tidligere tiders toneangivende grupper som The Beatles og Led Zeppelin kunne de ældre generationer også snildt være med. Og den opskrift gælder stadig den dag i dag, hvor såvel unge som ældre mødes om bandets både tidlige og allernyeste musik.

- Det tror jeg er sjældent, og det er vi meget stolte over, siger Tim Christensen.

MCH ser frem til Dizzy-gensyn
Dizzy Mizz Lizzy gav senest koncert i MCH Herning Kongrescenter i 2021, og hos MCH glæder man sig meget til gensynet med Tim Christensen & co.:

- Dizzy Mizz Lizzy har flere gange begejstret publikum i MCH Herning Kongrescenter. Nu venter en ny, unik Dizzy-oplevelse – denne gang på den helt store scene i Jyske Bank Boxen, hvor de mange feststemte fans får mulighed for en fantastisk festlig lørdag aften og en helt særlig oplevelse med det ikoniske band, lyder det fra administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

Dizzy Mizz Lizzy kan opleves i Jyske Bank Boxen lørdag 16. november 2024. Billetsalget starter 17. maj klokken 10, og det foregår lige hér.