24-02-2022  - DBU Bredde

DM i eFodbold: Grand Finals-brag til Gamebox Festival

DM i eFodbold: Grand Finals-brag til Gamebox Festival

De første danske mestre i DBU eFodbold skal findes 23. april til Gamebox Festival - Danmarks største gamingevent - hvor man også kan møde eFodbold-landsholdet. Det hele foregår i MCH Messecenter Herning, hvor 16 finalehold dyster om at nå til helt til tops og løfte pokalen.

Det endelig slag om at blive Danmarks bedste hold på eFodbold-banen nærmer sig. 16 hold fordelt med 8 i hver pulje for hhv. U13-U16 og U17+ dyster om at kunne løfte pokalen 23. april. Normalt spilles deres kampe hjemme i den lokale fodboldklub, men til Grand Finals er det anderledes. 

Rammen er nemlig Danmarks største gamingevent, Gamebox Festival, hvor der venter deltagerne en oplevelse ud over det sædvanlige. Festivalen fylder 30.000 m2 af MCH Messecenter Herning ud med gaming i alle former og et stort LAN-party.

- Vi er super glade og stolte over at kunne invitere vores eFodbold-klubber ind i nogle storslåede rammer, når det hele skal afgøres, fortæller DBU's eFodbold-projektleder Søren Erik Nielsen og uddyber:

- En finale fortjener en scene, og det bliver en stor dag i eFodboldens tegn. Vi glæder os til at se de kvalificerede hold, men håber også, at mange andre eFodbold-interesserede vil lægge vejen forbi.

Mød og dyst mod eFodboldlandsholdets stjerner
Gamebox Festival gennemføres 22.-24. april, hvor DBU eFodboldboldfinalerne afgøres 23. april. De øvrige dage er det også muligt at møde DBU eFodbold til en snak og en masse fede konkurrencer og FIFA-aktiviteter - herunder den unikke mulighed for at møde og spille mod både eFodbold-landsholdsspillere og -landstræneren.

- Det er super fedt, at landsholdet har valgt at bakke op om vores finaler. Der er næppe en bedre mulighed for at få afprøvet sine FIFA-skills end mod landsholdsspillerne. Så herfra skal der lyde en opfordring til at komme forbi vores stand på Gamebox Festival, hvis man selv, eller én man kender, er vild med FIFA, afrunder Søren Erik Nielsen.

Som et særtilbud til de danske fodboldklubber tilbyder Gamebox Festival 10 % rabat på billetterne, hvis en klub bestiller flere end 10 billetter. Bestillingen skal foretages via MCH's billetsalg på 99269999 eller billetsalg@mch.dk.

Læs mere om Gamebox Festival her.