11-11-2015  - MCH Presse

D'Nice at være Nice - High-five til værterne fra DR Ultra Galla

D'Nice at være Nice - High-five til værterne fra DR Ultra Galla

Fra besøget på Højgårdsskolen i Lind, Herningsholmskolen og Gjellerupskolen. De to øvrige skoler er Kildebakkeskolen i Vildbjerg og Ørnhøj skole.

Som en del af den nationale skolekampagne ”D’Nice at være Nice” var TV-værterne Jacob Riising og Nikolaj Stokholm i går på skolerundtur i Herning Kommune.

Der var bannere på væggene, spændte skolebørn med mobiltelefonerne tændte og kæmpe high-fives til alle, da de kendte TV-værter Nikolaj Stokholm og Jacob Riising i går var rundt på skoletur til fem udvalgte skoler i Herning Kommune. Besøget er en del af en national skolekampagne, der har fokus på ensomhed i skolerne. Der var magi i luften, gymnastikøvelser, store grin og Gangnam-style dans på tapetet, da de gakkede værter på sjoveste vis forklarede de noget dystre statistikker omkring ensomhed til børnene.

DR Ultra Galla Show i Hal M, MCH
Kampagnen kulminerer med det store DR Ultra Galla show i hal M lørdag den 28. november, hvor børn i alderen 7-12 år og deres forældre, foruden at byde de populære værter tilbage til Herning, også får glæden af Wafande, Page Four, Flora Ofelia, Bubber og mange flere Ultra Nice gæster.

Kampen om titlen som årets  ”Ultra Nice Klasse” i Herning Kommune
Kampagnen fortsætter med en tegnekonkurrence for alle skolebørn i Herning Kommune samt en national Ultra Nice klassekonkurrence. 

Endvidere er de fem skoler lokalt i fuld sving med at lave materialer i form af collager, film, tegninger mv., hvor de arbejder aktivt med ensomhedstemaet. De bedste materialer/indsatser bliver belønnet med en aften med alt betalt på Bones sammen med hele klassen - hvis de er så heldige at netop deres klasse bliver valgt af dommerpanelet som ’Herning Kommunes Ultra Nice Klasse’.

Se TV Midt/Vests indslag fra besøget på skolerne