30-05-2023  - MCH Presse

Dobbelt op på succes-koncert i Herning: To gange Absolute Bass kan opleves i 2024

Dobbelt op på succes-koncert i Herning: To gange Absolute Bass kan opleves i 2024

Et feststemt publikum og DJ Aligator bag pulten til 'Absolute Bass - Vol. 2'. Foto: MCH/ Kasper Nørgaard.

Der bliver masser af fed musik, dansevenlige basrytmer og medrivende feststemning, når Absolute Bass fyrer op for festen i MCH Herning Kongrescenter hele to gange i 2024. 'Absolute Bass - Vol. 3' finder sted 2. marts, mens 'Absolute Bass - Vol. 4' udspiller sig 9. november.

'Absolute Bass - Vol. 3' med ItaloBrothers, Faustix og DJ Aligator finder sted i MCH Herning Kongrescenter 2. marts.

'Absolute Bass - Vol. 4' med DJ Sash!, Basshunter og Barcode Brothers kan opleves 9. november i MCH Herning Kongrescenter.

Det populære Absolute Bass-koncept, som debuterede i MCH Herning Kongrescenter i 2021, vender stærkt tilbage i 2024. Ikke bare en, men hele to gange. Både i foråret og i efteråret 2024 er der masser af bas på programmet, for både i marts og i november er der lagt op til fest, når en række velkendte musikere står i kø for at give publikum et brag af en oplevelse - eller to.

Absolute Bass har været et trækplaster siden første koncert i 2021, hvor feststemte gæster i en stuvende fuld koncertsal dansede til og skrålede med på gamle kendinge med heftige basrytmer. Nu gentager MCH succesen med nye basbegejstrede artister.

- Den første og anden 'Absolute Bass'-koncert viste os, at rigtig mange mennesker nød et nostalgisk genhør med festmusik fra deres ungdom. Festerne var så gode, at vi gerne vil invitere til to mere med samme koncept, men med andre kunstnere, som leverer de bastunge rytmer i form af elektroniske og dansevenlige hits. Nu præsenterer vi, udover nostalgiske acts, også nyere artister indenfor genren. Vi glæder os til at se et feststemt publikum med armene over hovedet, og man behøver ikke kende musikken på forhånd for at kunne tage del i festen, lyder det fra kulturchef i MCH Rasmus Kragh.

Faustix, ItaloBrothers og DJ Aligator kickstarter foråret
'Absolute Bass - Vol. 3' finder sted 2. marts og byder på en lind strøm af elektroniske hits. Her kan gæsterne se frem til at danse med armene over hovedet til elektronisk dance-musik og eurodance-musik fra 00'erne og frem, og på scenen kan man opleve tyske ItaloBrothers, der har over en million streams på Spotify, danske Faustix, som har masser af priser og imponerende liveshows i bagagen, og en af Danmarks bedst sælgende DJ's, DJ Aligator. Alle vil de mikse og levere medrivende dansemusik tilsat masser af basrytmer.

Et efterår med elektroniske toner og tung bas
Efterårets dansekoncert, 'Absolute Bass - Vol. 4', som fyres af 9. november, byder på sublime genhør med musik krydret med endnu mere bas, nemlig techno fra 90'erne og 00'erne. Her står den tyske, storhittende DJ Sash!, svenske Basshunter, som har en milliard views på YouTube, og pop/dance/techno-bandet Barcode Brothers, der har haft stor succes både i Danmark og udlandet, klar ved pulten og til at sende masser af techno-trance og eurodance ud i salen.

'Absolute Bass - Vol. 3' med ItaloBrothers, Faustix og DJ Aligator finder sted i MCH Herning Kongrescenter 2. marts, og 'Absolute Bass - Vol. 4' med DJ Sash!, Basshunter og Barcode Brothers kan opleves 9. november i MCH Herning Kongrescenter.

Billetsalget begynder torsdag 1. juni kl. 10:00 via mch.dk.


Se flere billeder