30-10-2023  - MCH Presse

DR byder på stjernespækket dag for børn i Jyske Bank Boxen

DR byder på stjernespækket dag for børn i Jyske Bank Boxen

Sådan så det ud, da MGP MEGA SHOW udspillede sig i Jyske Bank Boxen i marts 2023. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Minisjangs store stjerne Børste og MGP-genforeningsshowet MGP MEGA SHOW er begge på tapetet, når DR lørdag 23. marts 2024 indtager Jyske Bank Boxen i Herning og inviterer til en både festlig og farverig lørdag for såvel små som store børn.

Jyske Bank Boxen danner rammen om en formfuldendt lørdag for hele børnefamilien, når DR til marts rykker ind og præsenterer såvel Minisjang-favoritten Børste som en genforening af MGP 2024-finalisterne, der her mødes under titlen MGP MEGA SHOW. Dagen er en variant af den succesrige DR-dag i Jyske Bank Boxen i starten af 2023, der samlede flere end 10.000 gæster.

- Det glæder mig meget, at DR vender tilbage med en ny dag skræddersyet til både små og store børn. Vi er rigtig glade for det fortsatte samarbejde med DR og er sikre på, at både børn og forældre igen får sig en uforglemmelig dag i Jyske Bank Boxen spækket med store oplevelser, lyder det fra kulturchef i MCH A/S Rasmus Kragh Hansen.

Også hos DR glæder man sig over samarbejdet og ser fulde af forventning frem mod denne nye udgave af DR-dagen i Jyske Bank Boxen.

- Vores shows i foråret 2023 var en fantastisk dag med mere end 10.000 glade gæster. Derfor var det en nem beslutning at gentage succesen i 2024. Vi har heldigvis meget godt indhold at vælge imellem på DR, og i år har vi valgt at prioritere Minisjangs store stjerne Børste, som netop er gået i luften med sit nye show. Selvfølgelig kombineret med det altid populære MGP, som vi tror på vil fylde salen - det bliver helt forrygende, fastslår Kenneth Holm, DR Salg.

Energisk, sprudlende og fortryllende
Sang og Sjov med Børste er et både energisk, sprudlende og fortryllende show, der blandt meget andet byder på de populære sange 'Hjulene på Bussen', 'Borte-Tit' og 'Omvendt Dag', som vil skabe genklang i alle de yngstes hjerter og givetvis få børnene til at synge med.

Børste og hans nye ven optræder sammen og vil inddrage publikum i showet, hvor børnene vil få rig mulighed for at danse med og deltage aktivt i forestillingen.

I løbet af de seneste år er pindsvinet Børste blevet en velkendt personlighed for utallige børn takket være sine søde og sjove programmer på DR's Minisjang-kanal og figurens hitliste-toppende musiknumre på streamingtjenesterne.

Spektakulær genforening
MGP MEGA SHOW har fokus på både musik og sjov og samler de otte talentfulde finalister fra MGP 2024 til en spektakulær genforening med såvel dansetrin som visuelle effekter i Jyske Bank Boxen en måned efter den store TV-begivenhed.

Hele arrangementet styres af erfarne værter, der med charme og glimt i øjet gør sit til, at stemningen er i top og festen i gang. Der vil være en tæt forbindelse mellem værterne og kunstnerne og dermed det helt rette udgangspunkt for en mindeværdig dag for hele familien.

Sang og Sjov med Børste og MGP MEGA SHOW finder begge sted i Jyske Bank Boxen lørdag 23. marts 2024, og det sker henholdsvis klokken 10 og 15. Billetsalget til Sang og Sjov med Børste starter 1. november klokken 10 her på mch.dk. Billetsalgsstart til MGP MEGA SHOW offentliggøres snarest.


Se flere billeder