11-06-2024  - MCH Presse

E&H-messen er klar til start med rekordmange udstillere

E&H-messen er klar til start med rekordmange udstillere

E&H-messen er en arbejdende messe, hvor de besøgende har rig mulighed for at opleve de mange maskiner i aktion. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den arbejdende messe E&H - Entreprenør & Håndværk tæller i år flere udstillere og breder sig over et større areal end nogensinde. Messen åbnes af transportministeren og byder på både nye teknologier, et testområde og et omfattende aktivitetsprogram. Det hele finder sted 13.-15. juni 2024 på messeområdet ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning.

Med 140 udstillere og et rekordstort messeområde er årets udgave af E&H-messen på alle måder større end nogensinde. Og da der samtidig bydes på stribevis af aktiviteter og arbejdende maskiner på alle stande, bliver der nok at gå på opdagelse i, når transportminister Thomas Danielsen torsdag morgen klokken 9 åbner messen.

Messen rummer eksempelvis et stort, fælles demonstrationsområde for knusere, sorteranlæg og neddelere, hvor der knuses brokker og neddeles og sorteres træ - i alt forventes 1.000 tons beton at blive knust i løbet af messedagene. Konferencier er komiker Anders Bircow, der på underholdende vis guider de besøgende igennem de mange demonstrationer.

Testområde, prisuddeling, nye og gamle maskiner
E&H-messen er i år udvidet med 7.000 kvadratmeter, så der er nok af plads at boltre sig på, og det er også nødvendigt med de mange udstillere og demonstrationer. Messen byder således også på et testområde, hvor de besøgende har mulighed for at prøvekøre de nyeste dumpere, dozere, rendegravere, traktorer og læssemaskiner.

Sideløbende med selve udstillingen og de mange demonstrationer og testkørsler rummer E&H-messen også et omfattende aktivitetsprogram, der blandt andet retter fokus på unge og rekruttering. Desuden venter faglige indlæg, Maskinleverandørernes Bordlabyrint og Nyhedspris og et gensyn med gamle entreprenørmaskiner forestået af Dansk Veteran Traktor Klub.

Blandt de 140 udstillere kan de besøgende ikke mindst se frem til at blive introduceret til lange rækker af både små og store eldrevne maskiner. Mange af udstillerne har nemlig et stort fokus på den grønne omstilling.

E&H - Entreprenør & Håndværk finder sted på det store udendørs messeområde ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning 13.-15. juni 2024. Messen arrangeres i samarbejde med brancheforeningen Maskinleverandørerne, og der er gratis adgang for fagfolk. Læs mere på ehmesse.dk.


Se flere billeder