18-03-2024  - MCH Presse

E&H udvider messeområdet

E&H udvider messeområdet

E&H 2024 breder sig som noget nyt over 80.000 kvadratmeter. Foto: MCH/Tommas Hviid Kristensen.

Der bliver 7.000 ekstra kvadratmeter at gå på opdagelse i, når E&H - Entreprenør & Håndværk til juni indtager messeområdet ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning. Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen breder sig dermed over 80.000 kvadratmeter, og blandt udstillerne er forventningsglæden i top.

E&H-messen har vokseværk og udvider således med et 7.000 kvadratmeter stort areal, der ligger umiddelbart øst for det eksisterende messeområde. En udvidelse, der betragtes som både naturlig og nødvendig.

- Vi oplever så stor en efterspørgsel, at det giver rigtig god mening med denne udvidelse, og vi er meget taknemmelige for den modtagelse, det nye område har fået. De første stande er allerede solgt, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for, lyder det fra Knud Sørensen, Key Account Manager, E&H.

I det hele taget er stemningen omkring den forestående udgave af E&H høj og entusiasmen stor. Blandt de mange udstillere, som allerede har sikret sig plads på messen, finder man Øbakke, der har store forventninger til messen og glæder sig, til det går løs.

- Vi stråler af begejstring over at møde branchekolleger og kunder til en inspirerende kaffesnak, hvor vi kan præsentere vores imponerende udvalg. Med verdenskendte mærker som Takeuchi, Kramer og Dehaco er vi specialister i at imødekomme behovene inden for entreprenør- og anlægssektoren. Vi ser frem til travle dage på messen, hvor vi kan dele vores passion for grøn omstilling og vise innovative løsninger til vores besøgende, lyder det fra Michael Hansen, salgschef, Øbakke.

Virksomheden medbringer et udvalg af maskiner fra førende brands som Takeuchi, Kramer og Bomag. Øbakke er dedikeret til den grønne omstilling og præsenterer derfor eldrevne alternativer, ligesom der vil være mulighed for at afprøve diverse maskiner, herunder Kramer 5040 og Takeuchi TB290.

Flere og flere ejere og beslutningstagere på messen
Også Stemas har meldt sin ankomst til messen, og virksomheden glæder sig til at vise sine nyheder frem - ikke mindst fordi messens besøgende ifølge Stemas er særdeles relevante og dermed generelt attraktive for udstillerne.

- E&H er maskinbranchens store højdepunkt, og vi ser fra gang til gang, at der kommer flere og flere ejere og beslutningstagere, som gerne vil opdateres på, hvad der rører sig. Og da kunderne har taget sig tid til at komme til os og dermed helt oplagt er interesserede i at snakke maskiner, er det en god anledning til at servicere de fremmødte med ny viden, forklarer Robert Kjærgaard, direktør, Stemas.

Stemas medbringer ligeledes en lang række maskiner som eksempelvis gravemaskiner, læssemaskiner og dumpere fra Wacker Neuson, herunder adskillige zero emission-produkter, der for de flestes vedkommende kan testes på messen. Desuden medbringer virksomheden lystårne og generatorer fra Himoinsa.

Udstiller: Glæder os til at møde investeringsvillige kunder
Scantruck har deltaget i adskillige E&H-messer og er igen i år til stede på den arbejdende messe - virksomheden medbringer primært Komatsu-entreprenørmaskiner samt maskiner fra Manitou, Sennebogen og Weycor. Og agendaen for messedeltagelsen er klar:

- E&H giver os mulighed for at vise vores maskiner frem og samtidig lade de besøgende afprøve udvalgte maskiner på pladsen. For os er det vigtigt at få leads og også gerne få handlet nogle maskiner, så vi glæder os til at møde en masse investeringsvillige kunder - som altid er dialogen med kunderne dog også vigtig for os, understreger Bo Sundroos, direktør, Scantruck.

E&H - Entreprenør & Håndværk finder sted på det store udendørs messeområde ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning 13.-15. juni 2024. Læs mere på ehmesse.dk.