12-11-2021  - MCH PRESSE

E&H vender tilbage i 2024

E&H vender tilbage i 2024

E&H afholdes for femte gang 13.-15. juni 2024. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk, har fastlagt terminen for næste messe, som bliver 13.-15. juni 2024.​​​​​​​

Hvert tredje år samles entreprenør- og anlægsbranchen til messen Entreprenør & Håndværk (E&H) ved MCH Messecenter Herning - og 2024 bliver ingen undtagelse. MCH og brancheforeningen Maskinleverandørerne, som står bag E&H, har netop fastlagt datoen for den næste udgave af den populære entreprenørmesse, som finder sted 13.-15. juni 2024.

Den seneste udgave af E&H fandt sted 16.-18. september 2021, hvor 9.737 fagfolk lagde vejen forbi de 120 udstillere på MCH Outdoor Arena. Hos Maskinleverandørerne glæder formand Klaus Meldgaard sig over, at branchen allerede nu kan se frem til næste E&H-messe i 2024:

- Vores evaluering fra dette års E&H-messe viste, at messen var en stor succes med både besøgsrekord og stor udstillertilfredshed. E&H er stedet, hvor man mødes, og vi mener, at det er vigtigt, at vi som branche står sammen om at skabe en messe, hvor vi alle får en maksimal oplevelse ud af tilstedeværelsen, og derfor ser vi meget frem til at gentage succesen med E&H i 2024, siger Klaus Meldgaard.

Femte udgave af E&H
E&H har været afholdt hver tredje år siden 2012, og hos MCH glæder man sig til for femte gang at kunne være med til at danne ramme om Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen:

- Vi er utrolig stolte over årets E&H-messe, der formåede at samle hele branchen efter en lang periode, hvor det personlige møde virkelig har været savnet. Det tætte samarbejde med Maskinleverandørerne har været afgørende for at besøgende kunne se, teste og opleve de udstillede produkter og maskiner, og vi glæder os allerede nu til at byde velkommen til Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen i 2024, fortæller projektchef i MCH, Nikolaj Jørgensen.

E&H blev i 2021 helt ekstraordinært afholdt i september sideløbende med Transport-messen, idet begge messer var blevet udskudt på grund af coronasituationen.

E&H finder sted næste gang 13.-15. juni 2024. Læs mere på www.eh21.dk.