14-10-2020  - MCH Presse

Efterår med store musikoplevelser i trygge rammer

Efterår med store musikoplevelser i trygge rammer

D-A-D giver fire intime koncerter i MCH Herning Kongrescenter i efteråret. Pressefoto.

Der er udsigt til både blød pop og elektrorock, når D-A-D, Carpark North, Alex Vargas og Sko/Torp bringer store koncertoplevelser til Herning i efteråret. MCH sørger for trygge og sundhedsforsvarlige rammer om oplevelserne.

D-A-D, Carpark North, Alex Vargas og Sko/Torp er blot et udpluk af de prominente navne, der er at finde på kulturplakaten i efteråret, når MCH Herning Kongrescenter inviterer indenfor til oplevelser for op til 500 siddende gæster.

Siden slutningen af august har MCH gennemført arrangementer i kongrescentret med afsæt i sundhedsmyndighedernes retningslinjer og under konceptet TrygtMCH, der er blevet taget godt imod af de lokale kulturelskere. Det glæder Nicki Quist, der er leder af kultur i MCH A/S:  

- Det er tydeligt at mærke, at vores gæster nyder og værdsætter at kunne deltage i kulturarrangementer, og vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger på vores tryghedstiltag. Det giver os lyst til fortsat at sikre, at der er kulturoplevelser i sundhedsforsvarlige rammer i denne tid, og så lader vi kunstnerne om at levere de store oplevelser fra scenen, lyder det fra Nicki Quist. 

Fra blød pop til elektrorock
Efteråret byder på lidt for enhver smag, når såvel pop- som rocktoner lyder ud af højtalerne i Teatersalen i MCH Herning Kongrescenter de kommende måneder.

Som følge af forsamlingsreglerne aflyste D-A-D den planlagte koncert i Jyske Bank Boxen, og i stedet spiller rockveteranerne fire intime koncerter i MCH Herning Kongrescenter i dagene 29.-31. oktober.

Lørdag 7. november sørger Sko/Torp for den musikalske underholdning i Teatersalen med ørehængeren ’On a Long Lonely Night’ på sætlisten, inden Alex Vargas’ karakteristiske vokal lyder i Teatersalen 12. november. Fredag 13. november erstattes pop af elektrorock, når Carpark North, der blandt andet står bag hittet ’Transparent & Glasslike’, giver koncert i Herning.  

Se hele programmet og find billetter på www.mch.dk.