12-10-2021  - MCH Presse

Efterårsferie i MCH: Populære oplevelser for alle aldre

Efterårsferie i MCH: Populære oplevelser for alle aldre

For fjerde gang indtager verdenstoppens heste og ryttere Jyske Bank Boxen til World Cup Herning, hvor nogle af verdens allerbedste dressurekvipager dyster om vigtige World Cup-point. Foto: Ridehesten.com

Hestesport med OL-aftryk, ’Busters verden’ på de skrå brædder og store koncertoplevelser er blot et udpluk af de mange begivenheder, der venter de oplevelseslystne i skolernes efterårsferie. Interessen for den brede oplevelsespalette er stor, men der er stadig billetter til flere arrangementer.

Traditionen tro er der noget på MCH-plakaten for alle aldre og enhver smag i skolernes efterårsferie, der byder på en bred vifte af arrangementer af både musikalsk, sportslig, gastronomisk og humoristisk karakter i henholdsvis Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning og MCH Herning Kongrescenter.

Mens Vildtaften i Restaurant Teater Kælderen, gaming-showet 'Gamerlife' med YouTube-stjernen ComKean og koncerten ’Vi støtter kulturen’ er meldt udsolgt, er der stadig billetter at hente til en række oplevelser. Herunder koncerter med Jonah Blacksmith og Carpark North-forsangeren Lau Højen, musicalen ’Busters verden’ og World Cup i dresser med OL-deltagere på startlisten.

Musicalmagi
Der er lagt op til en skøn familieoplevelse, når MCH’s egen musicalproduktion ’Busters verden’ spiller i MCH Herning Kongrescenter 16.-21. oktober. Her kan man møde den fantasifulde og godhjertede Buster Oregon Mortensen og alle de andre elskede karakterer fra Bjarne Reuters klassiker i en ny opsætning, der emmer af 80'er-nostalgi og god stemning. Det lokale talent Adam Ostersen spiller hovedrollen, og mange kendte ansigter fra MCH’s tidligere musicalopsætninger er også på rollelisten. Der er rift om billetterne til musicalen, hvor tre forestillinger allerede er udsolgte, men der er stadig billetter til de øvrige forestillinger.

Hesteshow i verdensklasse
FEI World Cup i dressur er tilbage i Herning og finder sted 20.-24. oktober i MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, som vil danne rammerne om spring- og dressurkonkurrencer samt show og hesteauktion. Heste og ryttere i verdensklasse, heriblandt de danske OL-ryttere der imponerede stort ved legene i Tokyo, vil gøre deres ypperste. Sideløbende med FEI World Cup kan hesteinteresserede gå på opdagelse i et messeområde med alt i udstyr og tilbehør til både heste og ryttere, når 60 veloplagte udstillere står klar med gode tilbud.

Jonah Blacksmith og Lau Højen lukker og slukker
Når ferien lakker mod enden, er der udsøgt kræs til øregangene. Først med anmelderroste Jonah Blacksmith, som 21. oktober besøger MCH Herning Kongrescenter med deres ’BROTHERS TOUR 2021’. Albummet ’Brothers’, som udkom i oktober 2020, har høstet stor ros og anerkendelse fra såvel anmeldere som fanskare. Sangene er ifølge bandet skrevet i og afspejler ”en tid, hvor drømme og afsavn har spøgt”, og derfor ser bandet frem til at se publikum igen og skabe nye minder sammen.

22. oktober gælder det Lau Højen, forsangeren i elektrorock-trioen Carpark North, som nu tager skridtet som soloartist, klar til at skabe sit eget univers med et personligt og poetisk fundament. Lau Højens solounivers er ikke et farvel til Carpark North, men en fin og eksklusiv solokoncert.

Nærmere information om efterårsoplevelserne kan findes på www.mch.dk, hvor der også kan købes billetter til arrangementerne.