09-10-2018  - MCH Presse

Efterårsferien byder på oplevelser for alle i MCH

Efterårsferien byder på oplevelser for alle i MCH

Danmark møder Østrig den 16. oktober på MCH Arena. Pressefoto: Anders Kjærbye/fodboldbilleder.dk.

Champions League-brag i håndbold, fodboldlandskamp, hestesport i verdensklasse samt koncerter, stand-up og YouTube-stjerner er et udpluk af de oplevelser i MCH, der venter de oplevelsesglade i efterårsferien.

Efteråret står for døren, og i uge 42 er der et væld af oplevelser for store og små. Fredag op til efterårsferien går Jan Gintberg på scenen i MCH Herning Kongrescenter. Herningenserne har taget så godt imod den folkekære komiker, at han gæster Herning med sit fjerde liveshow Gintberg re(d)der verden fredag 12. oktober. Om showet siger Jan Gintberg:

- Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den, for fanden ... Den her klode fortjener at få håret sat lidt op! Det er trods alt også MIN verden og hvis det hele alligevel skal gå i lort må det vel gerne ske i en nogenlunde præsentabel tilstand ikk'?

Dagen efter gæster Phlake MCH Herning Kongrescenter med den unikke koncert 'Can We Talk?', hvor publikum kan komme helt tæt på duoen i en intim koncert. Phlake har siden gennembruddet med hitsinglerne 'Pregnant' og 'Angel Zoo' været på en imponerende rejse, hvor de blandt andet på under to år har opnået over 90 millioner streams på Spotify og fem DMA-statuetter.

Børn og unge kan opleve youtuberne ComKean og Den Mandige Elg på tæt hold i showet 'ComKean med Elg på' i MCH Herning Kongrescenter den 16. oktober.

Med næsten 80 millioner views er ComKean og Den Mandige Elg nogle af landets mest populære youtubere blandt unge. Youtubernes videoer er blevet en fast del af mange børns hverdag. Showet er en opdateret version af deres oprindelige show, hvor de spiller et nyt spil, og publikum kan være med til at bestemme, hvad der skal ske på scenen.

Håndboldbrag i Jyske Bank Boxen
Søndag 14. oktober går det løs i Jyske Bank Boxen, når Skjern Håndbold flytter Champions League-kampen mod Paris Saint-Germain til Herning. Det er femte gang i historien, at Skjern Håndbold rykker 41 kilometer mod nordøst til Jyske Bank Boxen i Herning, når Mikkel Hansen, Nikola Karabatic og de øvrige verdensstjerner kommer til Danmark.

Danmark møder Østrig
16. oktober 2018 bliver MCH Arena centrum for en fodboldoplevelse i særklasse, når det danske fodboldlandshold rykker til Herning for at spille venskabskamp mod Østrig. Senest kunne man opleve A-landsholdet i 2016 i Åge Hareides debut som landsholdstræner, hvor Danmark vandt 2-1 over Island. I kampen mod Østrig er det blandt andre Kasper Schmeichel, Pione Sisto og Pierre Emile Højbjerg, der skal i aktion på den jyske hede.

World Cup Herning
Det er også i efterårsferien fra torsdag til søndag, at Jyske Bank Boxen danner ramme om World Cup Herning, et internationalt dressur- og springstævne, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point til 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur. Mens Jyske Bank Boxen danner rammen om det internationale dressur- og springstævne, byder MCH Messecenter Herning indenfor til en stor messe for de købelystne, hvor de besøgende - der er gratis entré - kan finde alverdens udstyr til både hest og rytter.