24-11-2023  - MCH Presse

Ekstrakoncerten med Bryan Adams i Jyske Bank Boxen er nu også udsolgt

Ekstrakoncerten med Bryan Adams i Jyske Bank Boxen er nu også udsolgt

Bryan Adams spiller to udsolgte koncerter i Jyske Bank Boxen til foråret. Pressefoto.

Billetterne til ekstrakoncerten med den canadiske hitmager er allerede nu revet væk, og dermed kan i alt over 20.000 musikglade gæster se frem til at opleve verdensstjernen 3.-4. maj 2024.

Der gik blot få minutter, før den første koncert med Bryan Adams i Jyske Bank Boxen var udsolgt, og nu er også samtlige billetter til ekstrakoncerten samme sted afsat.

Det betyder, at i alt over 20.000 forventningsfulde gæster indfinder sig i multiarenaen i Herning 3.-4. maj 2024 til to koncerter med det canadiske pop/rock-idol, og det er naturligvis noget, der glæder koncertarrangør Knud Bjerre.

- Jeg er helt overvældet og både stolt og imponeret. Jeg havde på forhånd en god fornemmelse og ved jo, at Bryan Adams har rigtig mange danske fans, men at begge koncerter allerede nu er udsolgt, er alligevel over al forventning. Der er trods alt mere end fem måneder til. Men det er fantastisk, og nu glæder jeg mig bare til, at det går løs - der er utvivlsomt et par uforglemmelige oplevelser i vente til maj, konstaterer Knud Bjerre.

Publikum kan se frem til at blive forkælet med lange rækker elskede perler fra en mere end 40 år lang karriere, når manden med den så stærke stemme og smittende karisma indtager scenen - eksempelvis de helt uundgåelige evergreens 'Summer of '69', '(Everything I Do) I Do It For You', 'Can't Stop This Things We've Started', 'Heaven', 'Run to You'.

Blandt historiens bedst sælgende artister
Bryan Adams, der albumdebuterede i eget navn i 1980, hører med 65 millioner solgte singler til historiens bedst sælgende artister. Hans helt store gennembrud kom med udgivelsen af 'Reckless' (1984), der blandt andre kastede hitsinglen 'Summer of '69' af sig, og da han udgav singlen '(Everything I Do) I Do It for You' blev han en regulær verdensstjerne, idet sangen storhittede kloden rundt.

I anden halvdel af 1990'erne sang han duetter med Barbra Streisand og Melanie C, og i 2008 figurerede han som nummer 38 på Billboard Hot 100's liste over 'all-time top artists'. I det hele taget har han i løbet af sin karriere samarbejdet med et væld af ikoner, herunder også Tina Turner, Rod Stewart, Bonnie Raitt og Sting, ligesom han har arbejdet med nogle af nutidens største popstjerner i form af Taylor Swift og Ed Sheeran.

Hitmageren har desuden vundet et væld af priser, herunder en Grammy og ikke færre end 20 Juno Awards, ligesom han er blevet nomineret til både Academy Awards og Golden Globe Awards. Han er derudover blevet optaget på flere Walk of Fame-passager, heriblandt Hollywood Walk of Fame.

Bryan Adams er i nyere tid vedblevet at udgive nye plader, og så sent som i 2022 udkom således ikke færre end fire studiealbum - 'So Happy It Hurts', 'Pretty Woman - The Musical', 'Classic' og 'Classic Pt. II'.

Bryan Adams gæster Jyske Bank Boxen fredag og lørdag 3.-4. maj 2024, og begge koncerter er udsolgt. Læs mere hér.