26-02-2022  - MCH Presse

Emma vinder MGP 2022 i Jyske Bank Boxen

Emma vinder MGP 2022 i Jyske Bank Boxen

Det var Emma, der med hittet ’Hater’ lørdag aften blev hyldet som vinder af MGP 2022 i Jyske Bank Boxen. Foto: Presse/DR Agnete Schlichtkrull.

MGP-drømmen gik i opfyldelse for Emma, der lørdag blev kåret som vinder af MGP 2022 til et brag af en musikfest i en udsolgt Jyske Bank Boxen.

Årets finalister til MGP:

  • 7even: Min mobil
  • Jonas Funk: Ud til verdens ende
  • Alohomora: Drenge & piger
  • Isso: Mamacita
  • Emma: Hater
  • Luma: Fri
  • The Raptiles: Popcorn
  • The Specials: Som vi er

Glæden ved livemusik, fest, fællesskab og samvær var ikke til at tage fejl af, da en fyldt Jyske Bank Boxen lørdag 26. februar lagde scene til årets største musikalske børnefest. I alt otte MGP-finalister dystede om trofæet, men i sidste ende blev det Emma, der med hittet ’Hater’ charmerede sig til titlen som vinder af MGP 2022.

Branditten Emma er 14 år gammel og har skrevet en sang, der handler om, at man skal opføre sig ordentligt overfor hinanden og komme med god energi i stedet for at være en hater. Med sig på scenen havde Emma danserne Casandra og Lea.

Grupperne Isso og The Specials fik en delt andenplads.

Musik, fællesskab og konfettiregn
Der blev skrålet, heppet, klappet, hoppet og danset, da de otte dygtige og håbefulde finalister gik på scenen og leverede kulminationen på alle deres forberedelser foran et ellevildt publikum.

Flere børn var hoppet i festtøjet stylet med populært MGP-merchandise og havde medbragt hjemmelavede skilte og bannere med opmuntrende slagord. Gennem hele showet sang publikum med på MGP-stjernernes selvskrevne hits, der blandt andet omhandlede kærlighed, frihed, popcorn, om at opføre sig ordentligt overfor hinanden og om at være præcis den, man er.

Den glimmerfyldte fest blev styret af det nye værtspar Stephania Potalivo og Anna Lin. Stephania Potalivo havde debut som MGP-vært, mens Anna Lin stod i spidsen for konkurrencen for anden gang.

Foruden finalisternes musikalske underholdning var det konfettifyldte show bundet sammen med sjove indslag og blev besøgt af Malte Ebert og sidste års MGP-vinder Emilie.


Se flere billeder