26-03-2023  - MCH Presse

En medrivende aften med Andrea Bocelli i Jyske Bank Boxen

En medrivende aften med Andrea Bocelli i Jyske Bank Boxen

Andrea Bocelli tryllebandt søndag aften publikum i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Lars Møller

Den italienske stjernetenor Andrea Bocelli fremkaldte alle de store følelser, da han søndag aften genbesøgte Jyske Bank Boxen med en spektakulær og rørende koncertoptræden.

Sjældent har stilheden været så gennemtrængende i en tætpakket Jyske Bank Boxen. Man kunne høre en knappenål falde. Men det var nu ikke det, de tusindvis af publikummer var kommet for at lytte til denne søndag aften. Igennem to timer inviterede den italienske stjernetenor Andrea Bocelli hver og én i multiarenaen med ind i et musikalsk univers helt uden sidestykke.

Stockholm Concert Orchestra og Koncertforeningens Kor leverede toner og korstemmer til prominente operatitler som “Vivo per lei”, “Di quella pira” og “La donna é mobile”. Med sin umanérlige stemme bjergtog Andrea Bocelli publikum, der kunne nyde en koncertoplevelse ud over det sædvanlige. På scenen fik han selskab af op til flere gæstesolister: Francesca Maionchi, Zucchero og Ilaria della Bidia, der lige så leverede imponerende musikalske optrædener. En yndefuld ballerina bandt sirligt sløjfe på oplevelsen med en koreografi i krydsfeltet mellem klassisk ballet og det følsomme udtryk fra moderne dans. 

Aftenens koncert var ikke Andrea Bocellis første besøg i Herning; i 2012 begejstrede han alt og alle med sin første koncert i Jyske Bank Boxen. Koncerten søndag aften var ingen undtagelse for de mange tilskuere, der grundet pandemien havde måttet vente tålmodigt på genbesøget fra den suveræne maestro. En forløsning af de helt store var det derfor, da han endelig gik på scenen i multiarenaen. 


Se flere billeder