02-06-2018  - MCH PRESSE

En tradition er født: Music Show Scotland vender tilbage i 2019

En tradition er født: Music Show Scotland vender tilbage i 2019

Music Show Scotland kan opleves igen i Jyske Bank Boxen 15. juni 2019. Foto: MCH/Lars Møller.

Det var et glædeligt gensyn med det skotske højland, da Music Show Scotland lørdag aften fortryllede publikum i Jyske Bank Boxen. Det skotske supershow vender atter tilbage til Herning 15. juni 2019.

Det verdensberømte show, Music Show Scotland, blev lørdag aften opført i Jyske Bank Boxen som det eneste sted i Danmark i år. En perlerække af dygtige sækkepibespillere, trommeslagere, dansere og sangere i prangende kostumer begejstrede publikum med et sandt overflødighedshorn af skotsk og irsk musik, da showet atter forvandlede Jyske Bank Boxen til et sandt festfyrværkeri.

Det medrivende show udspillede sig foran en 12 meter høj og 70 meter bred slotskulisse, og med imponerende show-elementer samt masser af underholdning bragte showet publikum gennem alle aspekter af skotsk og irisk kultur.

Traditionen tro var det den dansktalende tysker og konferencier, Helmut Jäger, der styrede slagets gang med præsentationen af en kavalkade af berømte og iørefaldende klassikere som 'Amazing Grace', 'Highland Cathedral' samt en helt ny version af Leonard Cohen's 'Hallelujah' til stor glæde for publikum.

Succesen gentages i 2019
Begejstringen blev da heller ikke mindre, da det lørdag aften blev offentliggjort, at Music Show Scotland vender tilbage til Herning i 2019. Det bliver således tredje gang, at det spektakulære show indtager Jyske Bank Boxen, og den nyhed bringer glæde hos MCH:

- Vi glæder os over, at Jyske Bank Boxen igen får mulighed for at danne ramme om Music Show Scotland i 2019. Når Music Show Scotland vender tilbage næste år, er det tredje gang, så det må være på sin plads at kalde det en god tradition. Vi ser frem til, at truppen atter står klar med et nyt flot show, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH.

Music Show Scotland kan opleves i Jyske Bank Boxen lørdag 15. juni 2019. Billetsalget starter fredag den 8. juni 2018 på MCH.dk.


Se flere billeder