02-02-2020  - MCH Presse

En weekend i højeste gear i MCH

En weekend i højeste gear i MCH

Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show bød på masser af motorer og adrenalin i weekenden. Foto: MCH/Lars Møller.

Masser af motorcykler og biler for feinschmeckere var - sammen med drøn og vovemod - på programmet, da Motorshow 2020 i MCH Messecenter Herning og Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen gav den gas i Herning 31. januar-1. februar.

Besøgstal
Yamaha SuperCross & Freestyle Show: 10.700
 
Motorshow: 20.261

Samlet: 30.961

Traditionen tro blev det en weekend fyldt med adrenalin og vilde stunts, store motorer og masser af hestekræfter, da Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning var centrum for to af årets største motorevents med Yamaha SuperCross & Freestyle Show og Motorshow på programmet. I løbet af tre dage lagde 30.961 besøgende vejen forbi for at få tanket op med benzin i blodet.
 
Motorshow for femte gang i Herning
Det var femte gang, at man kunne opleve de nyeste og mest markante modeller på to og fire hjul til Motorshow i Herning, og både hos udstillere og arrangøren er der stor tilfredshed.
 
- Flere af vores udstillere er blevet blæst bagover af interesserede kunder. Der har været gang i den hele weekenden med masser af gæster, fede motorcykler og biler og selvfølgelig shows. Det er netop totaloplevelsen, der er én af grundene til, at Motorshow er blevet en tradition i Herning, fortæller Lars Green, arrangør af Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show samt manden bag ASP Event.
 
Lars Green kan også berette om mange gengangere blandt de besøgende, som f.eks. Inger Støjberg, der besøgte Motorshow for andet år i træk. I år fik næstformanden for Venstre lejlighed til at prøve at drifte og køre Porsche på messen.
 
- Der er en helt speciel stemning herude. Folk kommer for at hygge sig og få en masse gode oplevelser. Jeg er blevet blæst bagover, helt bogstaveligt talt, fortæller Inger Støjberg.
 
100 % tilfredshed fra motorcykelbranchen
Motorshow er et mekka for motorcykelentusiaster, og med hele den danske motorcykelbranche samlet i Herning var der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt alle de nyeste modeller og udstyr, store maskiner og vilde designs.
 
- Motorshow Herning har endnu engang været en fantastisk oplevelse. Vores medlemmer har haft forrygende travlt på messen, så der er stor tilfredshed hos alle. De besøgende har været seriøse og har udvist stor køberinteresse, så weekenden har været en succes, fortæller Erik Blacha, formand for Motorcykel Importør Foreningen.
 
Vilde stunts og masser af hæder i Jyske Bank Boxen
Jyske Bank Boxen blev med 5.000 tons jord forvandlet til et vaskeægte crossmekka, da MCH for 26. gang dannede rammen for Yamaha SuperCross & Freestyle Show i Herning. På tilskuerrækkerne var de mange besøgende publikummer til to hæsblæsende dage, der bød på masser af fart og drama på banen.
 
- Yamaha SuperCross & Freestyle Show leverede et super fedt show begge dage. Vi havde besøg af den amerikanske motocrosskører Mike Alessi, der er en levende legende indenfor motocrossverdenen. Han var suverænt godt kørende begge dage, og det er til dags dato den største stjerne, vi haft på banen til SuperCross i Herning, fortæller Lars Green.
 
Tre danske motocrosskørere nåede i finalen om lørdagen i Jyske Bank Boxen. Det var Kim Sørensen, Frederik Goul Jensen og Nichlas Bjerregaard, der blandede sig med verdenseliten indenfor motocross på banen. Mike Alessi tog sejren og vandt titlen som King of Herning i SuperCross. På andenpladsen kom nordmanden Håkon Fredriksen, mens franskmanden Adrien Escoffier blev nummer tre. Hele arrangementet sluttede traditionen tro af med freestyleshow, hvor vilde tricks blev udført højt oppe under Jyske Bank Boxens tag.


Se flere billeder