12-05-2018  - MCH PRESSE

Endnu en sejr til Danmark: 3-1 over Korea

Endnu en sejr til Danmark: 3-1 over Korea

Foto: MCH/Lars Møller.

Lørdag eftermiddag hev de danske ishockeyherrer endnu en sejr i hus, da de slog Korea 3-1 i Jyske Bank Boxen.

De danske ishockeyfans har masser at smile af for tiden, og lørdag blev smilet lige lidt bredere. Med en 3-1 sejr over Korea er det danske ishockeylandshold nemlig ét skridt nærmere kvartfinalen i IIHF Ishockey VM 2018.

Selvom første periode forløb uden mål, var der ingen nervøsitet at spore hos de mange fans i Jyske Bank Boxen. Der blev både sejlet op af åen og sunget slagsange – og da Frans Nielsen scorede Danmarks første mål, blev der for alvor tændt op under publikum. Kort efter udlignede Korea til 1-1, men Jesper Jensen sørgede hurtigt for at bringe Danmark tilbage til førerpositionen og 2-1. Endeligt blev det Nichlas Hardt, som sikrede Danmark slutresultatet 3-1.

Philip Larsen blev kåret til kampens bedste danske spiller, mens målscorer Kisung Kim blev kåret til Koreas bedste spiller.

Med sejren over Korea venter der de danske spillere en vigtig kamp tirsdag, hvor Danmark møder Letland kl. 20.15 i Jyske Bank Boxen. Her kan en sejr (eller uafgjort i ordinær spilletid, hvis Letland taber til Canada) give en billet til kvartfinalen.

 

Følg med og hold dig opdateret på de sociale medier: 

Jyske Bank Boxens Facebook-side

Fanzonen i Herning

IIHF Ishockey VM's Facebook-side

#jyskebankboxen

#iihfworlds

#denmark18


Se flere billeder