28-08-2020  - MCH PRESSE

Entreprenørbranchen samles i Herning: E&H gør klar til 2021

Entreprenørbranchen samles i Herning: E&H gør klar til 2021

Ligesom i 2018 bliver der igen rig mulighed for at teste mange af maskinerne på E&H. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, Entreprenør & Håndværk, samles 10.-12. juni 2021 på MCH Outdoor Arena i Herning. Planlægningsarbejdet er i fuld gang, og de første udstillere har allerede meldt sig klar.

Der bliver gravet, knust, planeret og sorteret - og det hele kan de besøgende følge med i fra første parket, når E&H inviterer entreprenør- og anlægsbranchen til Danmarks største arbejdende fagmesse i sommeren 2021. Messen finder sted på det store udendørsareal MCH Outdoor Arena ved MCH Messecenter Herning, og her kan de besøgende se frem til både at se, høre og teste alt fra gravemaskiner til minilæssere. Udstillerne tæller blandt andre Scantruck, Stemas, JMM, H.P. Entreprenørmaskiner og mange andre.

Messen er et vigtigt mødested for både ledelsespersoner såvel som maskinoperatører, lyder det fra brancheforeningen Maskinleverandørerne, som sammen med MCH arrangerer messen.

- E&H er stedet, hvor man mødes. Det er her, man mærker rigets tilstand og får mulighed for at mærke, hvordan det går i branchen, hvad kunderne efterspørger, og hvor vi bevæger os hen. E&H er det eneste samlingspunkt, vi har i branchen, og i og med at messen kun afholdes hvert tredje år, så er det i alles interesse, både kunder og leverandører, at vi som branche står sammen om at skabe en messe, hvor vi alle får en maksimal oplevelse ud af det, siger Klaus Meldgaard, formand for entreprenørsektionen hos Maskinleverandørerne, og tilføjer:

- Desuden tror jeg, at jeg taler på vegne af hele branchen, når jeg siger, at de fleste entreprenører har det med E&H, som køer har det med at komme på græs. Vi glæder os til at komme ud og boltre os, møde kunder og samarbejdspartnere, få støv i håret og mærke duften af diesel i næseborene.

Oplevelser for enhver smag
På E&H 2021 kan de besøgende se frem til at gå på opdagelse i det store udstillingsområde, som rummer alt fra knusere og sorteringsanlæg til vejmateriel, håndværktøj og laserudstyr, ligesom der også bliver rig mulighed for at hente ny viden om grønne løsninger og de nyeste produkter og teknologier. Får de besøgende lyst til lidt mere end at sparke dæk, er der også mulighed for at teste mange af maskinerne i deres rette element i det store testområde, hvor der bliver rigeligt med jord at boltre sig på.

- Det er dybt forankret i E&H's DNA, at det er en arbejdende messe, og derfor bliver der uden tvivl masser at opleve i juni 2021. Hele 96 % af de besøgende fra 2018 tilkendegav, at de ville anbefale andre at besøge messen, så nu bygger vi videre på de gode takter fra seneste messe og glæder os til at løfte sløret for de nye aktiviteter, vi har i støbeskeen til 2021, siger Sisse Fløe Merrild, projektleder i MCH Messecenter Herning.

E&H afholdes 10.-12. juni 2021.