02-09-2021  - MCH PRESSE

EOT 2021: Gensynsglæde og genstart af personlige relationer

EOT 2021: Gensynsglæde og genstart af personlige relationer

Gensynsglæden var stor, da elektronik- og teknologibranchen var samlet til EOT - Electronics of Tomorrow 2021, der bød på et væld af produktnyheder, netværk og konferencer. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den personlige kundekontakt blev genoptaget, nye netværk blev etableret, og specialviden blev delt i MCH Messecenter Herning, der fra 31. august til 2. september dannede ramme om elektronik- og teknologibranchens faglige og fysiske mødested EOT med udstilling, konferencer og workshops.

Det fysiske møde var savnet. Det blev slået fast, da teknologi- og elektronikbranchen var samlet til tre nærværende messedage ved EOT - Electronics of Tomorrow 2021. Fra tirsdag til torsdag har besøgende skabt og styrket relationer samt hentet inspiration blandt de 77 udstillere, ligesom tilslutningen til aktivitetsprogrammet med toneangivende indspark fra såvel ind- som udland har bugnet.

Gennemgående for messens deltagere er glæden over igen at kunne samles; mødes med kollegaer og kunder - nye som gamle - på tværs af branchen og se, hvad der rører sig i industrien. Det fremhævede blandt andre Henrik Petersen, sales manager fra Data Modul Scandinavia, hvis messedeltagelse var tjent ind allerede efter messens første dag:

- EOT er i min optik den bedste elektronikmesse i Danmark. Setuppet omkring messen fungerer rigtigt godt, og det er med til at tiltrække de helt rigtige besøgende. Det er beslutningstagerne, der deltager, så allerede på førstedagen var messen tjent hjem for os. På EOT møder jeg typisk kunder, der ikke er åbenlyst interessante for os, og derfor giver det høj værdi at være med. Jeg ved allerede nu, at vi kommer igen næste gang, siger Henrik Petersen.

Udvidet kundekartotek
Flere af messens udstillere nævner, at EOT har været med til at udvide deres horisont og kartotek af kunder. Det gælder også ejer af Seritronic Hans Henrik Pedersen.

- Det har været fantastisk at være på messe igen og opleve den der summen i hallen, den gode stemning, pulsen og alt det, vi kender fra 'gamle dage'. Det skaber en helt anden relation at mødes personligt på EOT, og kvaliteten af vores besøgende har været bedre end normalt. Vi har haft en god blanding af vores største danske kunder, men har også mødt nogle interessante nye kunder. Generelt scorer vi mange point på EOT-konceptet - det er bare en kæmpe succes, siger Hans Henrik Pedersen.

Også Søren W. Mathiasen, vice president for sales & marketing hos Prevas, fremhæver messens koncept som en særlig styrke, ligesom han tillige har oplevet et udbredt ønske blandt de besøgende om både at vidensdele og netværke.

- Kombinationen af udstilling og konferencer har fungeret rigtigt godt. Selvom der var konferencer lige ved siden af vores stand, oplevede vi ikke en eneste gang, at vores stand var tom. Vi har haft rigtigt travlt, de besøgende har været meget relevante, og flere har endda medbragt konkrete opgaver, så vi har haft en super god messe - måske den bedste nogensinde, siger Søren W. Mathiasen.

Det store konferenceprogram har været attraktivt og omfattet indlæg fra profiler som software-guruen Bjarne Stroustrup, Malcolm Penn fra Future Horizons og Bo Lybæk fra GPV, ligesom messen har budt på dansk premiere på verdens største LoRaWAN-konference, "The Things Conference on Tour", med prominente talere som Richard Lansdowne og Carlo Tinella fra Semtech.

MCH glæder sig over positiv genstart
Hos ledelsen i MCH er der stor glæde over de mange positive tilkendegivelser og opbakningen til messen som medie.

- At værdien af det personlige møde fremhæves positivt af branchen glæder os naturligvis meget, og det har været en fornøjelse at danne rammen om EOT, som er et unikt arrangement og fortsat skal være det faglige og personlige mødested for alle med en stor passion for industriel elektronik, siger administrerende direktør hos MCH A/S Georg Sørensen.

- Både her på EOT og på Formland-messen i august er værdien af at kunne mødes igen blevet fremhævet af alle. En hjertelig tak til både udstillere og besøgende for den positive genstart af det personlige møde, der nu for alvor er på mode igen.

EOT - Electronics of Tomorrow 2021 blev besøgt af 1.714 fagfolk. Næste udgave af EOT - Electronics of Tomorrow finder sted 9.-11. maj 2023.

De næste messer i MCH Messecenter Herning er Transport 2021 og Entreprenør & Håndværk 16.-18. september.


Se flere billeder