17-03-2021  - MCH PRESSE

EOT-messen udsættes til efteråret

EOT-messen udsættes til efteråret

Foto fra EOT 2019: MCH/Tony Brøchner.

Elektronik- og teknologibranchens mødested, EOT - Electronics of Tomorrow, flyttes fra de oprindelige datoer i juni til 31. august-2. september 2021.

Hvert andet år samles elektronik- og teknologibranchen til EOT og tre dage med udstilling, networking og konferencer i MCH Messecenter Herning. Efter planen skulle EOT gennemføres igen 1.-3. juni, men i samarbejde med branchen og udviklingsgruppen udskydes messen til begyndelsen af efteråret, 31. august til 2. september.

EOT arrangeres i et tæt samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital, og her er der opbakning til den nye termin:

- Vi ved desværre ikke, hvordan coronasituationen ser ud til juni, men af respekt for medlemmernes messeforberedelse og det internationale konferenceprogram mener vi, at det er rettidig omhu at flytte messen nu. Branchen ønsker fortsat at mødes personligt, så derfor glæder vi os over, at vi har fundet en ny dato efter sommerferien, siger Flemming Jensen, administrerende direktør i Nohau Danmark A/S, en af initiativtagerne til EOT og formand for PE Professionel Elektronik.

Han bakkes samtidig op af Bo Lybæk, administrerende direktør i den danske elektronikvirksomhed GPV International A/S og medlem af udviklingsgruppen bag EOT:

- For os har EOT potentiale til at blive den største elektronikmesse i Nordeuropa, så derfor er vi naturligvis glade for, at vi har fundet et nyt tidspunkt for afholdelse af messen. Vi deltog på EOT i 2019, hvor vi havde en fremragende messe med mange kvalitetsleads, så vi ser frem til at være en del af messen i uge 35 også, såfremt corona tillader det, fortæller Bo Lybæk og suppleres af Finn Yding Sørensen, global head of embedded & digital solutions hos DIS - Dansk Ingeniørservice:

- EOT's konferencer har så højt et fagligt niveau, at både senioringeniører og beslutningstagere kommer. Det er et sted, hvor man har mulighed for at mødes med ligesindede og løfte hinanden og det faglige niveau, og derfor glæder det mig, at vi fastholder muligheden for at mødes personligt til EOT. Branchen har ikke haft mulighed for at mødes i lang tid, og dermed bliver EOT det første rigtige mødested for branchen, og det ser jeg frem til at være en del af, siger Finn Yding Sørensen.

På besøgssiden glæder man sig også over de nye datoer:

- Jeg kender ingen andre steder i Danmark, hvor man finder så relevante konferencer som på EOT, så jeg havde virkeligt set frem til at deltage i juni. Selvom alle i branchen efterhånden er ved at være sultne for at komme ud og netværke og blive opdateret på trends og tendenser, så er jeg dog overbevist om, at det er den helt rigtige beslutning at udsætte messen til uge 35, siger Søren Plagborg, vice president service engineering hos KK Wind Solutions.

Ser frem til uge 35
Kernen i EOT er kombinationen af udstilling, networking og et internationalt konferenceprogram. Til den kommende messe forventes mange spændende udstillere og et flersporet konferenceprogram, som blandt andet byder på LoRaWAN-konferencen fra det anerkendte "The Things Conference On Tour".

- EOT's fornemste opgave er at binde mennesker og brancher sammen med vidensdeling, netværk og forretninger. I øjeblikket står vi i en helt særlig situation, hvor vi ikke har de samme muligheder for dette, og derfor har vi i samarbejde med branchen og udviklingsgruppen besluttet at udskyde EOT til uge 35, fortæller EOT's projektchef Mona Jakobsen og tilføjer:

- Vi følger naturligvis udviklingen i coronasituationen nøje og vil til en hver tid efterleve de restriktioner og anbefalinger, som den medfører. Nu vil vi se frem til 31. august og glæde os til tre dage med masser af aktiviteter til EOT 2021, siger Mona Jakobsen.

EOT - Electronics of Tomorrow gennemføres 31. august til 2. september 2021 i MCH Messecenter Herning. På messens oprindelige datoer 1.-3. juni vil der dog blive afholdt en række online aktiviteter, som løbende annonceres på www.eot.dk.