15-04-2016  - MCH Presse

Erhvervspris til MCH’s bestyrelsesformand

Erhvervspris til MCH’s bestyrelsesformand

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande overrakte torsdag ERs Initiativpris til formand for MCH’s bestyrelse Poul Sand. Fra venstre: Erhvervsrådets direktør Kenneth Mikkelsen, Poul Sand og Erhvervsrådets formand Søren Skræddergaard. Foto: Michael Damsgaard

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande overrakte torsdag Erhvervsrådets Initiativpris til formand for MCH’s bestyrelse Poul Sand

FAKTA OM POUL SAND:

Poul Sand (født 1962) Prismodtageren startede sin erhvervskarriere med en uddannelse hos Tøjeksperten, skiftede til print- og kopiverdenen og i 1994 grundlagde han Partner Herning, som han stod i spidsen for, indtil han solgte sin aktiepost i 2009.

Siden har han været aktiv som medejer og bestyrelsesmedlem og -formand i flere sammenhænge.
Han er medejer og bestyrelsesformand i IT Relation og er bestyrelsesformand for MCH A/S.
Samtidig er Poul Sand stærkt engageret i både FC Midtjylland og Herning Blue Fox og sidder med i bestyrelsen i ishockeyklubben. 

Torsdag afholdt Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande generalforsamling, og i den anledning blev Erhvervsrådets Initiativpris uddelt. Prisen uddeles årligt til en eller flere markante personer, der står i spidsen for en veldrevet virksomhed og samtidig gør en bemærkelsesværdig indsats for områdets udvikling.

I år var modtageren den herningensiske erhvervsmand Poul Sand, som er bestyrelsesformand i MCH.

- Jeg er glad, stolt og faktisk lidt rørt over at modtage den pris. Det er en stor anerkendelse at få for alt det, jeg arbejder med og brænder for. Men sådan en pris har mange fædre. Der er mange mennesker, der har båret mig frem, så de har også stor del i denne pris. Noget af det, der gjorde mig glad over begrundelsen for, at jeg skulle have prisen, var, at Erhvervsrådet kendetegnede mit arbejde og engagement ved, at ting, jeg har arbejdet med, er vokset, og at jeg er god til at se hele holdet. Det er meget vigtigt for mig: At se potentialet i andre mennesker. At fokusere på, hvad de kan, og ikke hvad de ikke formår. Jeg vil også tilskrive en stor del af denne pris til alle de mange medarbejdere i MCH, som gør et meget stort stykke arbejde hver dag, siger Poul Sand.

Formanden for Erhvervsrådet Søren Skræddergaard motiverede prisen, der gives for Poul Sands store engagement og arbejde for udviklingen af det midtjyske område.

- Salget af din virksomhed i 2009 blev startskuddet på et nyt kapitel for dig med fokus mod virksomheder, hvor du kunne se et vækstpotentiale. Et potentiale som med den rette investering og med dine kompetencer i bestyrelsen kunne realiseres. Det er blevet til medejerskab af flere virksomheder, og du sidder i en række bestyrelser. Ingen tvivl om, at du har en særlig evne til at få det bedste frem i mennesker, sagde Søren Skræddergaard, der også takkede for en aktiv indsats i Erhvervsrådets repræsentantskab før han blikket blev rettet fremad:
Poul, vi glæder os til at følge dig i de kommende år, og håber fortsat at se ting vækste og udvikle sig omkring dig, sluttede formanden.

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande er en medlemsbaseret, privat forening, som i dag tæller mere end 650 medlemsvirksomheder. Det er en interesseorganisation for erhvervslivet, som arbejder for vidensdeling og de bedst mulige vækstvilkår for erhvervslivet i området.

Erhvervsrådet har uddelt initiativprisen siden 1960. Se en liste over tidligere års modtagere af Erhvervsrådets Initiativpris her.