19-07-2022  - MCH Presse

Et efterår med gode grin i Herning

Et efterår med gode grin i Herning

Den står på klassisk standup i reneste format, når Anders Matthesen 11. og 12. november 2022 indtager MCH Herning Kongrescenter med stribevis af nye jokes under titlen 'JOKES - fra en hvid, straight mand'. Pressefoto

Der bliver rig mulighed for at få et godt grin i MCH Herning Kongrescenter, hvor der er sammensat et efterårsprogram fyldt med comedy, standup og underholdende oplevelser.

Efterårets comedyoplevelser i MCH Herning Kongrescenter 

  • DM i standup 23. august 2022
  • Mahamad Habane 10. september 2022
  • Comedy Ballroom 30. september 2022
  • Huxi Bach 1. oktober 2022
  • Specialklassen 11. oktober 2022
  • Anders Matthesen 11. og 12. november 2022

Med topmorsomme onemanshows og stjernekomikere på efterårsplakaten i kongrescenteret i Herning varsler humorbarometret gode grin og sjove stunder for det midt- og vestjyske publikum.

Det humoristiske efterår kickstartes allerede 23. august, hvor den fjerde indledende runde i 'DM i standup' løber af stablen. Her indtager nogle af Danmarks nye, største komiktalenter scenen med værtsparret Hav & Kamal i spidsen.

Et andet comedybrag er på programmet, når 'Comedy Ballroom' 30. september udspiller sig i MCH Herning Kongrescenter. Konceptet, hvor fem danske topkomikere underholder med 25 minutters optræden hver, var så stor en succes til debuten i 2020, at det nu gentages - denne gang med Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen bag mikrofonen.

11. oktober kan publikum forvente overraskelser og improcomedy i bedste klasse, når Specialklassen præsenterer sit nye og stærkt underholdende show 'Intet aftalt'. Komikerne Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup vil ud fra stikord og forslag fra salen levere et unikt comedyshow.

Onemanshows fra øverste hylde
Også en enkelt showmand alene på scenen kan få en hel sal til at grine - og det bliver der mulighed for at opleve tre gange til efteråret.

10. september gælder det Mahamad Habane, som har fået danskerne til at grine i snart seks år. Mange kender ham fra 'Comedy Aid/Grin til Gavn' og tv-programmerne 'Klipfiskerne', 'BØH!!', 'Stormester' og senest 'Verdensmænd'. Nu er han klar med knivskarpe jokes og festlig interaktion med publikum i sit allerførste onemanshow under titlen 'Ham der komikeren'.

En anden topkomiker går på scenen i kongrescentret 1. oktober, nemlig den knivskarpe samfundssatiriker Huxi Bach, der med sit nye show tager stilling til, om alt er godt. Siden 2012 har Huxi Bach turneret landet rundt med flere onemanshows, og til efteråret er han igen klar til at tage livtag med stort og småt - som for eksempel skøre politikere, manipulerende medier og terroriserende børnehavebørn.

Comedysæsonen afsluttes med manér, når Anders Matthesen lægger vejen forbi Herning 11. og 12. november med showet 'JOKES - fra en hvid, straight mand'. Anders Matthesen, der også er kendt som 'Anden', debuterede som standupkomiker i 1993. Han har modtaget en lang række priser og nomineringer for sit arbejde, og han har som den eneste vundet titlen "Årets komiker" tre gange ved Zulu Comedy Galla.

I sit nye show tager Matthesen vanen tro udgangspunkt i sin egen verden og groteske observationer af det, vi alle kender, græmmes og undres over. Emnerne er blandede, men den røde tråd er ikke til at tage fejl af - aftenens helt store, gennemgående fællesnævner er jokes, jokes og atter jokes.

Billetter til comedyoplevelserne i efterårssæsonen kan købes via mch.dk.


Se flere billeder