28-12-2018  - MCH Presse

Et nyt stort sportsår i vente i MCH

Et nyt stort sportsår i vente i MCH

Traditionen tro sættes det nye år i gang med det storstilede prisshow Sport 2018, hvor dansk idræt samles for 19. gang for at hylde de danske sportshelte og ikke mindst dansk idræt. Foto: MCH/Tony Brøchner.

MCH åbner 2019 med det traditionsrige prisshow Sport 2018 i Jyske Bank Boxen - men showet er kun begyndelsen på et forrygende sportår, der byder på store begivenheder med alt lige fra VM i Herrehåndbold til hestefest i verdensklasse.

Sportsoplevelser i MCH

  • Sport 2018 5. januar
  • VM i Herrehåndbold 11.-27. januar
  • Yamaha SuperCross & Freestyle 8.-9 februar
  • Motorshow 8.-10. februar
  • Dansk Varmblods Hingstekåring 6.-10. marts
  • Hest & Rytter 7.-10. marts
  • Santander Final4 16.-17. marts
  • Jan Mølby 21. marts

Sport skaber oplevelser for alle, hvad enten man er tilskuer eller udøver - og i MCH byder 2019 på en perlerække af mindeværdige sportsoplevelser.

Det nye år skydes ind med et festfyrværkeri i form af Sportens prisshow Sport 2018 i Jyske Bank Boxen lørdag 5. januar. Her fejres alle de danske sportsfolk, deres imponerende præstationer i 2018 og de dedikerede frivillige i idrætsklubber landet over. Der uddeles traditionen tro en lang række priser, og den musikalske underholdning vil som altid være i top.

Når den røde løber er rullet sammen, gøres Jyske Bank Boxen klar til årets helt store sportsbegivenhed: VM i Herrehåndbold, som finder sted 11.-27. januar. De danske håndboldherrer spiller deres første kamp i København, men rykker derefter til Herning, hvor de skal spille de resterende kampe, og hvor Jyske Bank Boxen igen bliver hele Danmarks hjemmebane. Her spilles også mellemrunden i gruppe to samt både bronzekampen og den store finale.

Jubilæumsshow giver den gas
Håndboldgulvet fjernes og erstattes af 5.000 tons jord og 10 tons kalk, når den næste store sportsbegivenhed, Yamaha SuperCross & FreeStyle Show, rykker ind i Jyske Bank Boxen 8.-9. februar. Der gasses denne gang op til et jubilæumsshow, da det er 25. gang, showet bliver afholdt. Showet gæstes blandt andet af den spanske motocross-ekvilibrist Edgar Torronteras, som også i en alder af kun 16 år var med til Supercross i MCH's runde hal B i 1998. Samme weekend venter også en fantastisk oplevelse til MC- og bilmessen Motorshow i MCH Messecenter Herning.

En måned senere bliver der tale om helt anderledes hestekræfter, når Dansk Varmblods Hingstekåring er på plakaten 6.-10. marts. Det er 40. gang, Dansk Varmblods internationalt anerkendte Hingstekåring finder sted i MCH. Sammen med messen Hest & Rytter regnes det samlede arrangement for det største af sin art i verden.

Endnu mere håndbold
En uge senere byttes ridebaner og sadler atter ud med håndboldgulv og harpiks, når Jyske Bank Boxen danner ramme om Santander Final4 16.-17. marts. Final4 er en event i dansk klubhåndbold og dækker over de sidste tre kampe i mændenes pokalturnering med to semifinaler den første dag og finale den anden.

Fortællinger fra et fodboldliv
Også i en anden boldgade er der sport på programmet, når Jan Mølby 21. marts gæster MCH Herning Kongrescenter med foredraget "The Great Dane Live". I løbet af sine 12 sæsoner hos Liverpool FC opnåede han legendestatus, da han vandt tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler. Jan Mølby spillede sammen med flere af datidens største profiler, hvilket har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig. 

Billetter kan købes på mch.dk