21-11-2022  - MCH Presse

Et væld af juleoplevelser for hele familien i MCH

Et væld af juleoplevelser for hele familien i MCH

En fast juletradition venter lige om hjørnet, når julemanden vækkes på torvet foran MCH Herning Kongrescenter 1. søndag i advent. Foto: MCH/Tony Brøchner

Programmet er spækket med musik og julehygge i MCH Herning Kongrescenter, der byder alle aldre indenfor til oplevelser, som med ord, toner og lækkerier kan få julestemningen til at indfinde sig.

Der er oplevelser for alle, der ønsker at slippe juletravlheden, komme i julehumør og nyde nogle af julens største klassikere - både i kendte klæder og nye fortolkninger. MCH Herning Kongrescenter blænder op for intet mindre end syv juleoplevelser - og som hjerter på en guirlande kommer den ene oplevelse i forlængelse af den anden.

MCH og Herning City indleder julen, når selveste julemanden 1. søndag i advent, 27. november, vækkes på torvet foran MCH Herning Kongrescenter. Der vil være musik og julesang, og man kan varme sig på æbleskiver, kaffe og kakao fra boder på torvet. Når julemanden er rigtig vågen, hentes han i hestevogn, og alle fremmødte kan følge ham til byens torv, hvor det store juletræ tændes.

Julekoncerter med nye og klassiske toner
For fyldt sal synger Stig Rossen 2. december julemåneden i gang med traditionsrige julesalmer, gospelinspirerede julehits og helt nye sange i selskab med gæstesolist Andrea Lykke Oehlenschlæger.

Mere julemusik er på plakaten 4. december, hvor Anders Blichfeldt gæster MCH Herning Kongrescenter med 'Christmas Magic 2022'. På en imponerende HD-skærm akkompagneres Blichfeldt blandt andet af et symfoniorkester og et gospelkor. Sammen drysser de julemagi over heden og løfter julestemningen til et helt nyt niveau med klassiske julesange, som publikum kan synge med på.

10. december venter en nærværende oplevelse i selskab med Joey Moe, som synger julen ind med sin akustiske julekoncert. Mange kender ham fra de store scener, men når Joey Moe synger kendte julesange og genfortolker sine store popsange til de akustiske koncerter, er det en ny side af den populære sanger, der åbenbares.

En velkendt og en helt ny juletradition
Familiejulekoncerten, der finder sted 14. december, er en elsket tradition og juleoptakt for hele familien. Her vil elever fra skolernes kor i Herning Kommune danne et stort julekor og synge kendte juleklassikere, men også nye sange har fundet vej til repertoiret.

En ny tradition ser dagens lys 17. december, når MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor præsenterer koncerten 'Dejlig er jorden' i MCH Herning Kongrescenter. Med DR-værten Mathias Hammer som vært og sangerinden Lisbeth Kjærulff som gæstesolist byder de to talentfulde kor på julestemning i form af klassisk kormusik fra øverste hylde. Det bliver en særlig oplevelse for hele familien, når korene tager publikum med på en julerejse gennem kormusik fra alle tidsaldre og forskellige genrer. Korene akkompagneres af organist Kristian Marius Andersen på flygel samt Ensemble MidtVest.

Årets julefrokost, der løber af stablen 25. november samt 2. og 3. december med komikerne Simon Talbot og Mark Le Fêvre på plakaten, er traditionen tro et tilløbsstykke, og alle datoer er meldt udsolgt.

Der er stadig billetter at hente til de øvrige julearrangementer, og alle billetter kan købes via mch.dk.