05-02-2019  - MCH Presse

Et væld af oplevelser for børn og unge i MCH

Et væld af oplevelser for børn og unge i MCH

Onkel Reje. Pressefoto.

Motor Mille, Onkel Reje og Rasmus Brohave er et par af de oplevelser, børn og unge kan glæde sig til at opleve i MCH's store vinter- og forårsprogram.

FOR BØRN

  • Motor Mille & Band, MCH Herning Kongrescenter, søndag 10. februar 2019 kl. 15.30
  • Onkel Reje og Brilles mega store magiske trylleshow, MCH Herning Kongrescenter, lørdag 16. februar 2019 kl. 16.00
  • MGP 2019, Jyske Bank Boxen, lørdag 2. marts 2019 kl. 20.00
  • Rasmus Brohave - Internetstjerne?, MCH Herning Kongrescenter, lørdag 2. marts 2019 kl. 19.00
  • Sigurds Danmarkshistorie - Teaterkoncert for hele familien, MCH Herning Kongrescenter, søndag 3. marts 2019 kl. 16.00

Vinterferien står for døren, og det betyder tid til oplevelser for hele familien. MCH's vinter- og forårssæson byder på et varieret program, der står på store oplevelser, gode grin og masser af musik for børn og deres familier. Allerede i weekenden op til vinterferien, søndag 10. februar, kigger børnenes Motor Mille forbi MCH Herning Kongrescenter. Alle børn og voksne er inviteret med, når Motor Mille, den charmerende pige med fletninger fra Ramasjang, Monster Buster og Cirkus Summarum, iført buksedragt og pilotbriller sammen med sit band leverer et festligt show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade.

Lørdag 16. februar pakker Onkel Reje, kendt fra Ramasjang, og hans følgesvend Brille tryllestavene ud og inviterer indenfor til familieforestilling i MCH Herning Kongrescenter. Med sig har de den tidligere pirat Linda Belinda og et farverigt galleri af artister og tryllenumre.

Mød internetstjernen Rasmus Brohave
Den danske internetstjerne Rasmus Brohave gæster lørdag 2. marts 2019 MCH Herning Kongrescenter. Rasmus Brohave er med mere end 250.000 abonnenter på YouTube og mere end 290.000 følgere på Instagram en af Danmarks største online personligheder. I sit første liveshow 'Internetstjerne?' tager han publikum med bag facaden og giver et unikt indblik i sin bemærkelsesværdige rejse fra at være en helt almindelig knægt fra Svendborg til en ombejlet internetstjerne med fans i hele landet. Showet henvender sig til Brohaves faste følgere - men også til folk som er interesserede i, hvad der foregår bag facaden hos en af de internetstjerner, som virkelig har taget Danmark med storm.

Samme dag står den på et forrygende show og masser af sang, dans, musik samt festfyrværkeri til MGP 2. marts i Jyske Bank Boxen.

Dagen efter kan "Sigurds Danmarkshistorie" opleves i kongrescentret. Her kan hele familien se teaterkoncerten, hvor Sigurd Barrett med karakteren Sofie, humor og musik tager publikum med gennem danmarkshistorien.