25-02-2019  - MCH Presse

Evita stormer frem og åbner ekstra shows

Evita stormer frem og åbner ekstra shows

Foto: Mingophoto.

Salget går forrygende, og interessen for MCH's musical om Evita er så stor, at der nu er sat to ekstra forestillinger i salg.

Fire forestillinger er allerede udsolgt til MCH's opsætning af musical-klassikeren Evita i MCH Herning Kongrescenter d. 4.-27. april, hvor Annette Heick kan opleves i hovedrollen som den ikoniske Eva Perón. Derfor har MCH nu sat to nye forestillinger i salg: d. 23. og 26. april.

- Vi åbner op for flere forestillinger for at imødekomme den store interesse for musicalen, så flest mulige kan få denne store oplevelse og se Annette Heick som Evita, siger projektleder for MCH Musical, Stina Tang Frandsen og tilføjer:

- Publikum kan glæde sig til at opleve Annette Heick som den talentfulde musicalperformer, hun er. Annette Heick har en fantastisk stemme, som virkelig kommer til sin ret i Andrew Lloyd Webbers smukke musik. Samtidig får hun mulighed for at udfolde sit dramatiske talent. Hun er jo lidt af en multikunstner.

Selvom der er stor efterspørgsel på billetter med fire udsolgte forestillinger, er der stadig mulighed for at købe billet til ti forestillinger samt til de to nye ekstra forestillinger. 

Evita kan opleves i MCH Herning Kongrescenter torsdag 4. april - lørdag 27. april. Billetter købes her.