19-09-2022  - MCH Presse

Fænomenet Michael Bublé gæster Jyske Bank Boxen

Fænomenet Michael Bublé gæster Jyske Bank Boxen

Canadiske Michael Bublé vender tilbage til Jyske Bank Boxen som led i sin 'Higher Tour'. Pressefoto.

Den populære canadiske crooner og entertainer Michael Bublé vender tilbage til Herning, når han 15. marts 2023 drysser internationalt stjernestøv ud over byen i forbindelse med sin ’Higher Tour’.

Det er en særdeles feteret herre, der kigger forbi, når Michael Bublé næste år vender tilbage til Jyske Bank Boxen, hvor han senest optrådte med en dybt mindeværdig koncert i 2012.

Den canadiske crooner og entertainer har således vundet et utal af Grammyer, lige som han har sunget og charmeret sig ind i hjerter over hele verden med flere udsolgte turnéer. Og siden karrierens start for næsten 20 år siden er fænomenet, takket være sine egne sange og flotte og medrivende fortolkninger af klassikere fra den amerikanske sangskat, blevet en regulær global superstjerne.

Derudover mestrer Michael Bublé som få at tage publikum med på særlige rejser og give nærværende og uforglemmelige oplevelser. Med sin store, ubesværede vokal og uimodståelige karisma er han blevet en af sin generations mest fremtrædende croonere, og derfor vækker det stor begejstring, at han nu vender tilbage til Herning.

- Vi er rigtig glade for, at Michael Bublé kommer tilbage til Danmark og Herning, og vi glæder os meget over at føje et stort internationalt navn til kalenderen i Jyske Bank Boxen. Bublé er en formidabel sanger og en enestående entertainer, der sidst gav en fantastisk koncert, som står helt tydeligt hos alle os, der var til stede den aften, og som rigtig mange har nævnt igen og igen, lyder det fra administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, der fortsætter:

- Det bliver en fornøjelse at byde ham velkommen tilbage og at se en verdensstjerne på den store scene, så de mange fans og publikum igen kan få en helt særlig og unik oplevelse.

Stor anmelderfavorit
Også anmelderne elsker Michael Bublé, der over årene har scoret den ene rosende anmeldelse efter den anden. Da stjernen senest gæstede Danmark, i 2019, var musikmagasinet Gaffa på pletten, og bladet kvitterede med fem stjerner og følgende ord:

- Han var folkelig. Absolut dygtig som sanger og performer. Og klart i stand til at hive swingmusikken med sig op til et nutidigt arenaformat. Meget imponerende!

Med inspiration fra ikoner som Frank Sinatra og Tony Bennett og en moderne artist som Harry Connick Jr. har Michael Bublé formået at gøre oldschool-jazz og -pop for voksne populært. Han udgav i marts 2022 sit ellevte studiealbum ’Higher’, der samtidig var kunstnerens første plade i fire år.

Med tilføjelsen af Michael Bublé-koncerten byder marts 2023 på to koncerter med internationale topnavne i Jyske Bank Boxen – 26. marts gælder det således den italienske stjernetenor Andrea Bocelli.

Billetsalget til Michael Bublé-koncerten begynder 23. september klokken 10, og det foregår lige her.