06-05-2020  - MCH Presse

Fase 3 af Fremtidens MCH sættes i gang

Fase 3 af Fremtidens MCH sættes i gang

Den opdaterede hovedbygning på Vardevej ventes at stå klar ultimo 2020. Visualisering: Fremtidens MCH 3

De første spadestik til renoveringen af MCH Messecenter Hernings hovedbygning tages i denne uge. Byggeriet er en del af projektet Fremtidens MCH, der er finansieret af Realdania og Herning Kommune.

De tre pyramideformede glaspartier på MCH Messecenter Hernings hovedbygning er snart fortid. I denne uge sættes tredje fase af projektet Fremtidens MCH i gang, og det indebærer en renovering af indgangspartiet på Vardevej.

Formålet er at skabe et sammenhængende helhedsindtryk, og hovedbygningen vil således få samme arkitektoniske udtryk som Ankomstbygningen ved Jyske Bank Boxen. Besøgende i messecentret kan derfor se frem til at blive mødt af fornyede udearealer, en ny facade samt en opdateret hovedbygning med materialer og elementer, som de kender fra Ankomstbygningen.

Styrkelse af helhedsgrebet
Fremtidens MCH er finansieret af Realdania og Herning Kommune, og det overordnede formål er at styrke helhedsgrebet, skabe større sammenhæng samt optimere besøgsoplevelsen for kunder, gæster og samarbejdspartnere.

Første etape blev indviet i 2018 og bestod af Ankomstbygningen foran Jyske Bank Boxen samt forbindelsesbygningerne til de sydlige haller. Anden etape stod klar i 2019 og omfattede en opgradering af udenomsarealerne, herunder blandt andet en ny tunnel under Vardevej, et nyt stiforløb til trinbrættet ved jernbanen samt en ny parkerings- og eventplads foran Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

Realdania har finansieret det samlede projekt med 150 millioner kroner, mens Herning Kommune har bevilget 50 millioner kroner, der er øremærket udearealerne.

Tredje etape – den opdaterede hovedbygning på Vardevej – forventes at stå klar ultimo 2020.


Se flere billeder