26-02-2017  - MCH PRESSE

Ferie for Alle 2017 med masser af handel

Ferie for Alle 2017 med masser af handel

59.143 besøgende lagde vejen forbi Ferie for Alle 2017. Foto: MCH/Lars Møller.

Den 20. udgave af Ferie for Alle sluttede søndag i MCH Messecenter Herning. Rekordmange udstillere har de seneste tre dage præsenteret ferier, udstyr, aktiviteter og masser af inspiration.

Ferie for Alle

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og afholdes en gang om året i MCH Messecenter Herning. 59.143 besøgende lagde vejen forbi årets messe. Næste gang messen finder sted er fra 23. til 25. februar 2018. Officiel partner i 2018 er Spanien.

Læs mere på www.FerieForAlle.dk

Tag 1.177 udstillere og 13 messehaller. Tilføj et kæmpe program af underholdning, tilbud samt konkurrencer og 59.143 besøgende. Det giver en inspirerende fond af ferier i hele verden – med andre ord: Ferie for Alle 2017.

Søndag sluttede den 20. udgave af Skandinaviens største feriemesse i MCH Messecenter Herning. På messen kunne besøgende blandt andet møde samtlige store charterbureauer i Danmark. Heriblandt Spies, som beretter om en messe, der overgik alle forventninger:

- Det har som altid været en rigtig god messe for os. Vi har solgt cirka 1.000 rejser, og med en målsætning som lød på 700-800 rejser, må man sige, at messen er gået over al forventning. Det er vigtigt for os at møde kunderne og se dem i øjnene. Til daglig sælger vi 85 procent af rejserne online, og derfor er Ferie for Alle en utrolig vigtig, årlig messe for os, siger Carlos Cebrian, produktchef hos Spies.
 

Interessen har været enorm
Ikke kun de udenlandske charter-destinationer har oplevet stor popularitet på årets Ferie for Alle. I Danmarks-hallen har ferie under hjemlige himmelstrøg også vist sig yderst populære.
Destination Bornholm deltog med en 400 kvadratmeter stor stand, hvor besøgende kunne møde 17 virksomheder fra klippeøen.

- Interessen har været enorm. De af vores aktører, som har haft varer med, tager hjem med tømte lagre, mens overnatningsstederne har fået fyldt mange bookinger i kalenderen, fortæller temakoordinator Peter Juhl fra Destination Bornholm, som søndag var løbet tør for brochurer om klippeøens populære cykelferier.

- Vi har især slået et slag for de mange udendørs aktiviteter på Bornholm, og det må vi sige, de besøgende har taget godt imod, siger han.
 

Produktudvikling og salg på Ferie for Alle
Den officielle partner på Ferie for Alle 2017 var camping. Morten Kjeldsen, CCO for Isabella Group og bestyrelsesmedlem i Campingbranchen, har været med til at planlægge partnerindsatsen og beskriver årets feriemesse som et vigtigt skridt i den rigtige retning for branchen.

- Campingbranchen sælger ikke bare vogne, udstyr og pladser. Vi sælger nærvær, vi sælger mobilitet, og vi sælger frihed. Statussen som partner på Ferie for Alle 2017 har været vigtig for at vise omverdenen det, siger Morten Kjeldsen, som fortsætter:

- På Ferie for Alle møder vi kunderne i øjenhøjde, og når vi hører deres ønsker til fremtiden, er det med til at hjælpe os i vores produktudvikling. Derfor er det meget vigtigt for os som branche at være til stede i Herning.

Den officielle partner på Ferie for Alle 2018 bliver Spanien.
 

Taknemlighed hos messearrangør
Den store travlhed hos udstillerne vækker glæde hos projektchef Anders Ladefoged Mortensen fra MCH Messecenter Herning, som takker de 1.177 udstillere for opbakningen.

- Vi takker udstillerne for at brag af en messeindsats samt de mange besøgende, fordi de kom forbi. At gå rundt på en messe med tilfredse udstillere, glade besøgende og masser af handel, det er et privilegie. Forretning opstår, hvor mennesker mødes, og det gør de i den grad på Ferie for Alle, siger projektchefen.


Se flere billeder