17-12-2015  - MCH Presse

Ferie for Alle - hvor feriedrømmene opfyldes

Ferie for Alle - hvor feriedrømmene opfyldes

Op mod 1.000 udstillere står klar til at opfylde feriedrømme af enhver art, når Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, indtager MCH Messecenter Herning 26.-28. februar 2016.

Fakta:

  • Ferie for Alle er Skandinaviens største leverandør af ferieoplevelser.
  • Messen afholdes i MCH Messecenter Herning fra 26.-28. februar 2016.
  • Læs mere på ferieforalle.dk

 

Feriebranchen viser igen fuld opbakning til Ferie for Alle, som finder sted i MCH Messecenter Herning i slut-februar 2016.

Messen har deltagelse af alle Danmarks vigtigste charter-bureauer samt et stort udvalg af bureauer der præsenterer alle ferie- og rejseformer både i og uden for Danmark. Igen kan også opleves landets største campingudstilling med samtlige mærker af teltvogne, campingvogne og autocampere repræsenteret.

- Desuden ser vi frem mod at præsentere årets Partnerland, USA, hvor vi blandt andet får besøg af landets ambassadør i Danmark, Rufus Gifford. I år har vi i Udlands-hallen også et nyt stort område med særligt fokus på ferie i Caribien, siger projektchef på Ferie for Alle, Anders Ladefoged Mortensen.

- Den vigtigste opgave for Ferie for Alle er at give besøgende mulighed for at udforske, drømme og opleve. Og med programmet for 2016 kan jeg love, at der bliver rig mulighed for at gøre netop det. Udstillerne er dygtige til at tænke oplevelser ind i deres messedeltagelse, hvilket gør, at aktivitetsprogrammet igen i år bliver stort og spændende – personligt glæder jeg mig til at opleve en stor ny aktivitet på Norges stand, siger projektchefen.

En messe med masser af oplevelser
En af de aktiviteter, der var meget populær på sidste feriemesse, var ”Ferie for Alle – in the dark”. Dette oplevelsesrige område, som var henlagt til tusmørke og hygge, kan igen opleves på Ferie for Alle 2016.

En flok campister lever under hele messen på området, hvor der er fiskesø, mini-strand samt nu også årets første ægte tyske julemarked. Her regerer sommerlivet i hallens ene ende, mens vinterstemningen overtager den anden. 

I Danmarks-hallen kan man blive klogere på en ny ferieform der præsenteres:  Bådferie. Den sejlende ferieform er steget i popularitet, og på Ferie for Alle kan besøgende opleve et udvalg af både samt inspiration til ”livet på søen”. 

- Vi glæder os også til at åbne det store, alsidige foredragsprogram, hvor besøgende får unik mulighed for at suge til sig af inspiration fra hele verden samlet lige her i Herning, siger Anders Ladefoged Mortensen, som fortæller, at hele foredrags- og aktivitetsprogrammet kan ses på ferieforalle.dk op til messen.

1.000 udstillere – 1.000.000 gæster
Ferie for Alle finder sted en gang om året i MCH Messecenter Herning, og messen besøges årligt af over 60.000 feriedrømmende gæster fra hele landet. De fem sektioner, Udland, Danmark, Camping, Dansk Golfshow samt Udeliv, fylder samtlige messehaller med ferie og har op mod 1.000 udstillere.

- Denne gang forventer vi, at kunne byde hjerteligt velkommen til messegæst nummer 1.000.000 siden starten i 1998. Vi gør vores bedste for at sende alle besøgende hjem med oplevelser i rygsækken og måske endda en billet til at opfylde en af feriedrømmene, siger Anders Ladefoged Mortensen, som slutter:

- De mange andre ferieeksperters tilstedeværelse på Ferie for Alle, giver besøgende en unik mulighed for personlig rådgivning, ekstraordinære oplevelser og messetilbud, når drømmeferien skal bestilles.

Yderligere information: Anders Ladefoged Mortensen, projektchef, MCH, tlf. 99 26 99 15, mail: alm@mch.dk