10-02-2023  - MCH Presse

Ferie for Alle klar med Outdoorshow, foredrag og et væld af andre aktiviteter

Ferie for Alle klar med Outdoorshow, foredrag og et væld af andre aktiviteter

Kajakbassinet bliver igen en del af Outdoorshow på Ferie for Alle. Foto: MCH/Lars Møller.

Skandinaviens største feriemesse er meget andet end rejser og køb af samme - den er også lig med stribevis af inspirerende aktiviteter. Messen, der finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar 2023, byder på både legeland, quiz, foredrag og underholdning - samt universerne Outdoorshow, Dansk Golfshow og Cykler for Alle, hvoraf førstnævnte i år er næsten dobbelt så stort som sidste år.

Der kan shoppes spændende rejser med stærke rabatter hos mange af udstillerne på Ferie for Alle, men messen tilbyder sideløbende et overflødighedshorn af spændende universer, aktiviteter og forlystelser, som de besøgende kan fornøje sig med undervejs på deres færd gennem de mange inspirerende haller. Det gælder ikke mindst Outdoorshow, der har haft gevaldigt vokseværk siden sidste år.

- Vi har lagt os i selen for at lave et spændende oplevelsesmiljø med autenticitet og eventyr, og vi har i år skabt bedre plads til publikum - vi vil nemlig så gerne, at folk slår sig ned og har lyst til at blive et stykke tid. Vi har en scene med foredrag nonstop under hele messen, og så er området ved kajakbassinet udvidet med flere nye udstillere, fortæller Lars Nyhuus, direktør i Team Nord, der står for Outdoorshow.

På scenen vil publikum blandt mange andre kunne opleve TV-vært Martin Keller, Anna-Caroline Bonde Fosmark kendt fra 'Alene i Vildmarken' og en række andre folk med forstand på friluftsliv.

Outdoorshow henvender sig til de fleste, børnefamilien, den aktive campist, globetrotteren og senioren, og aktiviteterne i outdoor-området favner da også bredt - Lars Nyhuus fremhæver her nogle af de mest spektakulære:

- Motorsavskunstner Jeppe Røpke på Torvet kommer helt sikkert til at skabe opmærksomhed med sit flotte håndværk, der finder sine motiver i naturen. I hallen er kajakbassinet en sikker attraktion, hvor gæsterne kan prøve kræfter med kajak eller SUP. Midt i hallen har vi vores store klatrenet, som gør det muligt for både børn og voksne at komme op under taget og se messen lidt fra oven. Tagteltcampen bag Hal C er et must, hvis man elsker firhjulstrækkere og mudder på dækket.

Ny scene med blandt andet quiz på programmet
Anderledes stille og roligt, men ikke desto mindre interessant og horisontudvidende bliver det på Greenhouse Scenen, hvis indslag primært henvender sig til camping- og autocamperfolket. Det er også her, at radio- og TV-vært Georg Julin forestår en danmarksquiz.

- I quizzen spørger jeg ind til forskellige destinationer og kendte steder i hele Danmark og har fokus på historien bag stedet - og der er tre svarmuligheder til hvert spørgsmål, så sværhedsgraden er moderat. Quizzen henvender sig til de danske familier, unge som ældre, der ferierer i Danmark som campister eller med motorhome i bestræbelserne på at udforske vores land. Jeg vil undervejs inddrage publikum og i det hele taget få en god stemning op at stå, lover Georg Julin.

Med tilføjelsen af Greenhouse Scenen, der blandt mange andre også gæstes af rejsejournalisten Anne-Vibeke Isaksen, og en række andre scener præsenterer Ferie for Alle i år flere end 150 rejseforedrag.

Safari, jubilæum, kendte danskere og legeland
Og det stopper slet ikke her, for Ferie for Alle 2023 er spækket med aktiviteter: Årets tema på messen er safari, og der arrangeres safariskattejagt for børn, ligesom Sebastian Klein optræder med både show og quiz om sine oplevelser i blandt andet Afrika. Derudover markeres messens 25-års jubilæum med en nostalgisk udstilling, konkurrencer og gratis kage, ligesom det fejres med gratis entré til alle født i 1998.

På messens store scene kan dagligt opleves festlige indslag fra Thailand, Indien og Indonesien, ligesom der er rejseauktioner på programmet. Hertil kommer indslag ved TV-vært Christian Degn og en samtale mellem cykellegenderne Ole Ritter og Niels Fredborg, der begge er medlemmer af Sportens Hall of Fame. Andetsteds står den på fiskeauktion, smagsprøver fra hele Danmark og en kreativ workshop. Derudover kan de besøgende se frem til at gå på opdagelse i universerne Dansk Golfshow og Cykler for Alle.

Endelig byder Ferie for Alle i år på et stort legeland, der bugner med sjove tilbud til både store og små - her er tivoli med hoppeborge, karrusel og tog, lasergame, smykkeværksted, klovneshow, stenmaling, motorikbane, bordfodbold og meget, meget mere.

Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar 2023. Læs mere hér.


Se flere billeder