18-02-2019  - MCH Presse

Ferie for Alle med høj cigarføring

Ferie for Alle med høj cigarføring

Ferie for Alle byder på inspiration til ferier rundt i hele verden, campingferie, golfeventyr og meget mere 22.-24. februar i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller.

22.-24. februar 2019 fylder Ferie for Alle endnu engang MCH Messecenter Herning med drømmeferier af enhver art. Messen byder på flere end 1.100 udstillere og Caribien som årets tema.

Februars kulde og vinter sætter gang i feriedrømmene, og når MCH Messecenter Herning 22.-24. februar slår dørene op til Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, får de besøgende muligheden for at gøre drømmene til virkelighed. Her kan de gå på opdagelse blandt de mange rejseeksperter, der står klar med nyheder, ferie- og rejsetilbud og personlig rådgivning.

- Vi glæder os til at åbne dørene til Ferie for Alle, hvor de mere end 1.100 udstillere på de fem temaområder - Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf - inspirerer de besøgende til alt det, de selv er eksperter på og ved noget om. Hele weekenden kan de besøgende få gode oplevelser og inspiration til Ferie for Alle og finde frem til den ferie, de drømmer om, siger projektchef i MCH, Anders Ladefoged Mortensen.

Caribisk stemning i Herning
Fra fredag til søndag under Ferie for Alle kan de besøgende opleve dans, musik, cigarrulning og romsmagning i det caribiske område i den oversøiske udlandshal. Caribien er officiel partner på Ferie for Alle 2019, og flere end 30 rejsebureauer tilbyder ferierejser til Caribien, der dækker alt fra badeferie, krydstogter og rundrejser til golf.

Partnerområdet har særlig fokus på to destinationer: Cuba og Den Dominikanske Republik, og på den cubanske stand venter der ægte cubansk stemning med musik, dans, cigarer og en af de amerikanske veteranbiler fra 1950'erne, som øen er kendt for:

- Vi står klar med masser af råd og vejledning. Desuden udlodder vi to flyrejser tur/retur fra København til Havana inklusiv syv overnatninger fordelt på to hoteller, fortæller Hernan Donoso C., kommunikationsrådgiver hos Cubas Turistinformation i Norden.

Går man og drømmer om en rejse til Den Dominikanske Republik, der byder på nogle af verdens bedste strande, kan man starte med en smuttur til Den Dominikanske Republiks stand, hvor man udover at kunne vinde en rejse for to til en værdi af 40.000 kr., kan prøvesmage rom, opleve dominikanske dansere, cigarrulning og få paradisisk inspiration:

- Vi er det caribiske land, som byder på størst diversitet og er anerkendt som et af de steder i Caribien, hvor man får mest værdi for pengene, siger Patricia Polanco de Olmos, direktør for Den Dominikanske Republiks Turistinformation i Sverige.

Danske charterbureauer, Thomas Bjørn og campingeventyr
Som det eneste sted i Danmark samler Ferie for Alle samtlige danske charterbureauer under ét tag. Det giver de besøgende mulighed for at udforske, sammenligne og personliggøre årets charterferie. Hele weekenden vil være spækket med 130 gratis rejseforedrag, der byder på inspiration, rejseråd og tankevækkende historier fra nær og fjern om alt fra Balis mest mageløse steder, Australiens samt New Zealands højdepunkter til ø-hop på Galapagos.

Golfinteresserede kan kickstarte årets golfsæson til Ferie for Alle. Her står et felt af udstillere klar, og nyheder fra de førende mærker og rejser til golfdestinationer kan opleves. Den danske Ryder Cup-kaptajn, Thomas Bjørn, gæster Ferie for Alle, hvor han vil være at finde på standen hos Made in Denmark fredag eftermiddag.

Igen i år kan de mange besøgende gå på opdagelse blandt samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked. Verdenspremieren fra Adria, den nye Action 391 LH, kan opleves for første gang på Ferie for Alle, og campingudstillingen byder også på et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og campingpladser i både ind-og udland.

For at gøre plads til flere oplevelser i campinghallerne, udvides Ferie for alle med en ekstra hal. Den ikoniske runde Hal B forvandles til én stor handelshal, Markedspladsen, hvor alle de gode tilbud, især på campingudstyr, samles.

Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning fra 22.-24. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på mere end 1.100 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.