23-02-2020  - MCH Presse

Feriedrømme skabte købelyst på Ferie for Alle

Feriedrømme skabte købelyst på Ferie for Alle

63.363 ferielystne var forbi Ferie for Alle, der fandt sted 21.-23. februar i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller

Rejselysten overstrålede weekendens regnvejr på Ferie for Alle, som søndag nåede sin afslutning efter tre dage med spændende aktiviteter, gode tilbud og et væld af ferieinspiration. Messen bød på besøgsfremgang, og udstillerne kunne melde om stor købelyst blandt de 63.363 ferieglade fremmødte.

Solsenge, safaridyr og svømmebassin var for en weekend flyttet ind i MCH Messecenter Herning, der 21.-23. februar åbnede dørene til hele verden ved Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle. Messen bød på en besøgsfremgang på 2.044, da 63.363 ferieglade gik på opdagelse blandt de 1.170 udstillere, som stod klar til klæde de besøgende på til næste weekend-get-away, udlandseventyr, golfrejse, campingferie - og alt derimellem - med gode tilbud, inspiration og udstyr til ferien.

Årets partnertema var charterbranchen, og hos TUI var der søndag stor begejstring. Charterbureauet havde som noget nyt indrettet sin stand som et oplevelsesunivers med en virtuel 5D-ferieoplevelse, Instagram-væg og børneområde, og det gav pote, fortæller pressechef Mikkel Hansen:

- Det er en af de bedste messeoplevelser, vi nogensinde har haft. Vi har fået enorm god respons, og salget er gået over al forventning. Det er imponerende at opleve, hvordan MCH år efter år formår at tiltrække så mange mennesker, og derfor er det også en weekend, vi har set frem til rigtig længe, siger Mikkel Hansen, som desuden fremhæver det personlige møde med kunderne:

- Ferie for Alle er vigtig for at skabe nærvær mellem rejsebureau og kunder, og den forståelsesramme, vi får ved at møde kunderne ansigt til ansigt, er hel unik, for det giver et bedre indblik i deres behov og ønsker.

Hotelkæde med rekordsalg
Det var ikke blot de udenlandske charterdestinationer, der var i høj kurs på årets Ferie for Alle. Også Danmarkshallen var et tilløbsstykke for de besøgende, der her kunne opdage nye destinationer, attraktioner og udflugtsmål til næste ophold under hjemlige himmelstrøg. Blandt udstillerne i Danmarkshallen var landets største hotelkæde, Small Danish Hotels, der kunne melde om rekordsalg.

- Det er altafgørende for os som udstillere, at danmarksferien har så stort og varieret en produktportefølje som mulig på messen, for det trækker flere gæster til. Og så er det op til os at få vores del af kagen her i Danmarkshallen, og det er i dén grad lykkedes for os i år, hvor vi har sat salgsrekord fredag og lørdag, hvor vi har solgt mere, end vi plejer under hele messen, fortæller Jørgen Christensen, direktør hos Small Danish Hotels.

Stor aktivitet i campinghallerne
Campingentusiasterne har heller ikke holdt sig tilbage på årets feriemesse, som bød på livlig aktivitet i de ni campinghaller. Hos Intercamp, der løb med tre priser ved Danish Camping Award fredag aften, er deltagelse på Ferie for Alle et af virksomhedens vigtigste markedsføringstiltag.

- Det er vigtigt for os at være med på feriemessen for at vise vores del af ferieparadiset frem. Vi har haft nogle meget positive messedage, hvor vi har oplevet et rigtig godt salg. Samtidig har de besøgende været meget opsøgende, så vi er også nået ud til en masse potentielle kunder, hvilket kan give grobund for salg i tiden efter messen, hvor vi også plejer at have rigtig travlt, siger Steen Rasmussen, indehaver af Intercamp.

MCH glæder sig sammen med udstillerne
At udstillere i de forskellige temaområder har fået stort udbytte af messen vækker glæde hos ledelsen i MCH A/S, der også takker de mange besøgende for opbakningen.

- Ferie for Alle favner bredt, og derfor glæder vi os over positive udsagn fra de forskellige brancher, da vores tilfredshed som arrangør altid vil være ligefrem proportional med udstillernes udbytte, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, der samtidig sender en varm tak til de besøgende, der for tredje år i træk talte flere end 60.000 på de tre dage.

- Tak for besøget til de 63.363, og tak for at I sammen med udstillerne har cementeret Ferie for Alles position som Skandinaviens største feriemesse.

Næste Ferie for Alle kan opleves 26.-28. februar 2021 i MCH Messecenter Herning.


Se flere billeder