23-03-2024  - MCH Presse

Festlig DR-dag for hele familien

Festlig DR-dag for hele familien

DR-dagen, 23. marts 2024. Foto: MCH/Tony Brøchner.

DR bød på musik og underholdning for hele familien i Jyske Bank Boxen, da de lørdag 23. marts var værter for de tre fantastiske shows; 'Syng og dans med Børste', 'MGP Mega Show' og 'Sara & Monopolet'.

Jyske Bank Boxen dannede lørdag rammen om en stjernespækket dag for hele familien, da Danmarks Radio inviterede indenfor i multiarenaen til en festlig dag med publikumsfavoritter for alle aldre. 

Allerede om formiddagen ankom familiens yngste gæster til dagens første show med Minisjang-favoritten Børste. Showet 'Syng og dans med Børste', som primært henvendte sig til de 1-5-årige gæster, bød på en sprudlende og energisk optræden med det elskede pindsvin og velkendte hits som 'Hjulene på bussen', 'Omvendt dag' og 'Borte-tit' tilsat gavmilde mængder sjov og leg.

Festlig fællessang
Om eftermiddagen gjaldt det musikalske ørehængere for de lidt større børn, som kunne opleve de otte finalister fra MGP 2024 til en spektakulær genforening i Jyske Bank Boxen. De populære børneværter Silja Okking og Jonas Madsen styrede slagets gang igennem det næsten to timer lange festfyrværkeri af et show, som bød på masser af god stemning, fællessang og velkoreograferede hits fra dagens juniorstjerner. 

Saras første liveshow
Dagens DR-shows kulminerede om aftenen, hvor Sara & Monopolet tog hul på deres første liveshow nogensinde. Efter en dag med pølsehorn og popcorn i hobetal for familiens yngste, var multiarenaen blevet omdannet til et helt særligt og intimt setup med et hyggeligt sofastudie, hvor Sara Bro stod klar til at tage imod dilemmaer fra alle kanter. Med sig havde hun et monopol bestående af Stephanie Surrugue, Basim, Nikolaj Stokholm og Peter Mygind. Som aftenens hemmelige gæst trådte også Signe Lindkvist ind på scenen. Sammen sikrede de alle et stjernespækket show fyldt med gedigen underholdning, skarpe betragtninger og en aften med sjove øjeblikke og musikalske indslag. Publikum havde selv fået lov til at bidrage med både sjove og svære dilemmaer, som aftenen igennem blev taget under kyndig behandling af det veloplagte monopol.


Se flere billeder