03-11-2022  - MCH Presse

Flere end 500 udstillere er klar til Agromek

Flere end 500 udstillere er klar til Agromek

Der venter de besøgende en bredt funderet messeoplevelse, når Agromek med flere end 500 udstillere slår dørene op 29. november til 2. december i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner

Opbakningen til Nordeuropas største landbrugsmesse i Herning er traditionen tro stor. Det samme er forventningsglæden blandt udstillerne, der ser frem til at møde nye og eksisterende kunder, præsentere produktnyheder og benytte Agromek som et afgørende samlingssted og udstillingsvindue.

Med under en måned til Agromek har flere end 500 udstillere sikret sig en stand på messen, der strækker sig fra 29. november til 2. december i MCH Messecenter Herning. Fire år er der gået siden den seneste udgave af Nordeuropas største samlede landbrugsmesse, og udstillerne glæder sig derfor ekstra meget til at mødes, vidensdele og komme hinanden ved i Agromeks ekstraordinære ramme. Det gælder også hos Skjern Maskinforretning:

- Agromek samler branchen og favner hele dens bredde, og det betyder rigtig meget. Mange af vores samarbejdspartnere er at finde her, og messen forestår derfor en lang række gavnlige synergieffekter. I det hele taget bliver noget af det bedste at se alle folk igen og selvfølgelig vise vores maskiner og udstyr frem til kunderne. Vi har jo at gøre med store maskiner, som kunderne gerne skal kunne mærke og fornemme, og den mulighed er der også på Agromek. Vi kommer også til at vise nyheder fra New Holland frem på årets messe, fortæller marketing-ansvarlig Heidi Rømer, der også fremhæver det positive i den synlighed, som messen sikrer sine udstillere.

En kommunikationsplatform uden sidestykke
Netop synligheden og muligheden for at møde både nye og eksisterende kunder har også stor betydning for SKOV, der leverer klimaløsninger, farm management og digitale services til animalsk produktion.

- Agromek er den bedste messe for os og en kommunikationsplatform uden sidestykke, og så er messen en sjælden mulighed for på samme tid at invitere alle vores danske kunder. Vi ved, at kunderne værdsætter muligheden, og det er dejligt at mærke, at interessen for at deltage virkelig er vendt tilbage igen efter corona. Agromek er vores primære talerør i forhold til den samlede branche, og den har store kvaliteter såvel fagligt som socialt, konstaterer marketing manager i SKOV Stig Jørgensen.

Han fortæller videre, at virksomheden blandt andet medbringer nye løsninger til filtrering af indgående luft i stalde og løsninger med stort fokus på energibesparelse.

Agromek har værdi for hele landet
Energibesparelse er også et helt centralt fokusområde hos SKIOLD GROUP, der blandt andet leverer digitale løsninger til griseproducenter. Akkurat som de andre udstillere hæfter virksomheden sig ved Agromeks store betydning for branchen.

- Agromek er supervigtig for branchen. Hvis Danmark fortsat ønsker at være foregangsland inden for landbrugsindustrien, er vi nødt til at have et fælles udstillingsvindue af høj kaliber. Et sted, hvor vi kan vise verden, hvad vi kan. Agromek giver os det udstillingsvindue, og derfor har messen stor værdi, ikke bare for branchen, men for hele landet. Derudover har Agromek stor brandingværdi og er et perfekt sted at blive klogere på, hvad der ellers rører sig i branchen. Og så trænger vi bare alle til at ses igen, lyder det fra marketingansvarlig i SKIOLD GROUP Heidi Agerbæk.

Hos Agromek glæder formand Sten Andersen sig over den brede og massive opbakning til messen fra udstillerne - både de nye og dem, der har en lang historik på messen.

- De positive tilkendegivelser fra udstillerne og den store forventningsglæde, vi oplever fra mange sider, betyder, at vi om muligt ser endnu mere frem til at åbne dørene 29. november. Samtidig glæder vi os over, at vi fortsat modtager tilmeldinger til messen, så vi nu kan byde på flere end 500 udstillere, siger Sten Andersen og tilføjer, at der stadig er få ledige pladser til dem, der endnu ikke har tilmeldt sig Nordeuropas største samlede landbrugsmesse.

Agromek 2022 finder sted 29. november til 2. december i MCH Messecenter Herning. Læs mere om messen her.