30-06-2017  - MCH PRESSE

Flot opbakning til hi’s presse kick-off

Flot opbakning til hi’s presse kick-off

Fra venstre: Anders M. Dalegaard (Vindmølleindustrien), adm.dir. Georg Sørensen (MCH), projektchef Mona Jakobsen (MCH), chefkonsulent Lars Johannes Nielsen (L&F), dir. for teknologi og netværk Aase Rhode (IDA) og formand for messekomiteen Jørgen Stenberg.

Onsdag 28. juni var omkring 100 pressefolk, udstillere og samarbejdspartnere samlet til presse kick-off i København for at blive opdateret på seneste nyt fra hi Tech & Industry Scandinavia, som afholdes 3.-5. oktober 2017 i MCH Messecenter Herning.

Augmented Reality, 3D print, Internet of Things, Big Data og Industri 4.0 var dagens nøgleord, da arrangørerne bag hi-messen var vært ved et kick-off arrangement hos Dansk Industri onsdag 28. juni. Blandt dagens gæster var et bredt udsnit af fagpressen, udstillere og samarbejdspartnere.

Administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, bød dagens gæster velkomne og fortalte om de mange nyheder og spændende aktiviteter, som de besøgende kan se frem til at opleve på hi-messen. Blandt dagens nyheder var blandt andet nyheden om, at hi teknologi- og industrimessen fremadrettet bliver markedsført som hi Tech & Industry Scandinavia – et navneskift der er sket for at tilpasse sig en internationaliseret og digitaliseret verden. Samtidig kunne Georg Sørensen også fortælle, at der netop var indgået en aftale om en vækstkonference i samarbejde med Væksthus Midtjylland, og at Lederne ville få en pop-up shop på messen under titlen ’Tag Ansvar’.
 

Status på industrien
Efter velkomsten gav branchedirektør i DI Digital, Adam Lebech, og direktør i MADE, Nigel Edmondson, i hver deres oplæg en status på henholdsvis digitaliseringens muligheder for industrien og en status på industri 4.0 i Danmark. Her kom de begge ind på de mange muligheder, som den danske industri står overfor, og Nigel Edmondson fremviste konkrete eksempler på, hvordan mange af teknologierne allerede i dag kan bruges i industrien.
 

Rekordmange nyheder
Innovationen boomer, og i år kan hi-messen præsentere flere nyheder end nogensinde før. Projektchef for hi-messen Mona Jakobsen og formand for messekomitéen og adm. direktør i Hans Følsgaard A/S, Jørgen Stenberg, kunne i deres oplæg fortælle, om den flotte opbakning til messen, der har resulteret i styrkede samarbejder omkring events og rekordmange nyheder i messens nyhedssystem hi MARKS. I år kan besøgende således glæde sig til at gå på opdagelse blandt 284 godkendte nyheder, hvoraf de 69 er trestjernede.

- Ud fra vores besøgsstatistik kan vi se, at 70 procent af de besøgende i 2015 kom for at blive opdateret på nyheder, og netop derfor er det vigtigt, at udstillerne gør sig synlige med for eksempel hi MARKS, sagde Jørgen Stenberg og konstaterede, at med rekordmange nyheder, ville der endnu en gang blive masser at opleve for de besøgende.
 

Tre store events
På hi Tech & Industry Scandinavia 2017 får de besøgende mulighed for at besøge tre store events i form af nyheden International Food Contest og gengangerne Wind Energy Denmark og Technomania.

Fødevareudstillingen International Food Contest er kendt for at tiltrække grupper af fagfolk fra Nordeuropa, og i den seneste udgave af IFC, der blev afholdt under FoodTech 2016, kunne udstillingen præsentere 1.500 tilmeldte produkter fra 15 forskellige lande. Chefkonsulent i Mejeriforeningen, Lars Johannes Nielsen, fortalte om den traditionsrige udstilling, som har en god synergi til hi-messen.

- Jeg er helt sikker på, at mange af udstillerne har nogle idéer og løsninger, som man også kan bruge i fødevareindustrien, så vi ser det som en kæmpe mulighed for at blive en del af en stor begivenhed, sagde Lars Johannes Nielsen og tilføjede, at han glædede sig meget til samarbejdet med hi.

Medlems- og eventansvarlig i Vindmølleindustrien, Anders Mika Dalegaard, og direktør for Teknologi og Netværk i Ingeniørforeningen IDA, Aase Rhode, gennemgik hver især indholdet af Wind Energy Denmark og Technomania.

Energi-messen Wind Energy Denmark kan opleves i hal F 2.-3. oktober, hvor vindmølleindustrien inviterer til to dage med konferencer, workshops og udstilling. Herefter rykker teknologieventen Technomania fra 4.-5. oktober ind i samme hal, og omdanner hallen til et sandt tech-mekka med fokus på fremtidens teknologier. Nysgerrige teknologi-sjæle kan således se frem til at kunne hente ny viden fra både ind- og udland inden for blandt andet Industri 4.0, robotter og droner, design og teknologi, start up og scale up, fremtidens teknologier, virtual reality, augmented reality, artificial intelligence og ledelse og karriere.

- Vi vil gerne formidle viden og indsigt om nogle af de teknologier, der er på vej ind i dagens teknologi. Vores mål er at give de besøgende en oplevelse af, at verden er større, når de går, end da de kom, sagde Aase Rhode, direktør for Teknologi og Netværk i IDA. 


Se flere billeder

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer