08-12-2021  - MCH PRESSE

Fødevarebranchen ser frem til at mødes på Foodexpo

Fødevarebranchen ser frem til at mødes på Foodexpo

Arkivfoto fra Foodexpo 2018: MCH/Tony Brøchner.

Forberedelserne til næste udgave af Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, er godt i gang. Messen, som finder sted 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning, byder igen på 10 haller spækket med aktiviteter og spændende udstillere.

Som følge af coronapandemien blev Foodexpo udsat i både 2020 og 2021, men nu er alle sejl sat til at skabe et spændende mødested for fødevarebranchen 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning. Besøgende kan således glæde sig til at gå på opdagelse i 10 haller fyldt med kulinariske udstillere, imponerende fagkonkurrencer, inspirerende trendzoner og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

På den kommende Foodexpo kan de besøgende opleve et stort fokus på bæredygtighed og et øget fokus på møbler og interiør til hoteller og restauranter samt et innovativt område med iværksættere. I iværksætterområdet bliver der på messens åbningsdag afholdt Iværksætter Awards med blandt andre tv-kokken Claus Meyer og erhvervskvinden Mia Wagner i juryen, ligesom man også kan opleve Claus Holm i Holms Samtalekøkken, hvor han inviterer gæster i køkkenet til temabaserede talks. Herudover kan besøgende opleve fagkonkurrencer inden for mange forskellige områder, foredragsscener, workshops med lærerig og praktisk inspiration til fremtidens klimavenlige måltid samt meget andet.

Branchen samles på Foodexpo
Kaster man et blik på udstillerlisten til Foodexpo, kan besøgende møde både nye og velkendte udstillere, herunder Danish Crown, Unilever og Dragsbæk/Naturli Foods, som alle ser frem til at møde branchen på Foodexpo:

- Vi ser frem til at deltage på Foodexpo i 2022, hvor vi glæder os til at hilse på grossister og kunder igen. Vi har så meget, vi gerne vil vise af nye tiltag og produkter, og messen er bare en kærkommen lejlighed, når man åbner dørene i Herning. Der har været mange kreative tiltag under corona, men de sidste dimensioner med at mødes fysisk og smage på produkterne sammen får bare det hele til at gå op i en højere enhed, siger Eva Levinsen Højfeldt, senior brand & communications manager, Danish Crown.

Også hos Dragsbæk, som ejer Naturli Foods, ser man frem til at deltage på Foodexpo 2022:

- Vi glæder os til at deltage på Foodexpo og vise vores bud på fremtidens fødevarer. Det er her, vi får kontaktfladen til beslutningstagere, storkøkkener og restaurationsbranchen, og det er dem, vi ser som trendsætterne inden for udbredelsen af de grønne alternativer, fortæller salgschef hos Dragsbæk Kasper Bach og tilføjer:

- Igennem vores deltagelse på Foodexpo får vi mulighed for at komme ud og møde kolleger og give inspiration til fødevarebranchen, og i og med at vi gerne vil være med til at sætte vores præg på, hvordan vi spiser og drikker, ser vi det som en helt naturlig ting, at vi er med på Foodexpo. Det er her branchen mødes, så vi glæder os til at give kunderne en god smagsoplevelse med god samvittighed.

Hos projektteamet bag Foodexpo glæder man sig over opbakningen til messen og ser frem til at invitere de besøgende indenfor til masser af inspiration og ny viden:

- Vi glæder os rigtig meget til Foodexpo 2022, og arbejdet med messen er allerede godt i gang. Vi er meget taknemlige for den store opbakning, vi møder fra både udstillere og samarbejdspartnere og glæder os meget til at samle fødevarebranchen i Herning til marts 2022, siger projektleder i MCH Carina Høgsted Kirkegaard.

Foodexpo finder sted 27.-29. marts 2022 i MCH Messecenter Herning. Læs mere på www.foodexpo.dk.