13-08-2020  - MCH Presse

Første dag på Formland: Glædelige gensyn i branchen

Første dag på Formland: Glædelige gensyn i branchen

Åbningstalen fra administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen blev leveret over messecentrets højtalere, da Formland Autumn 2020 torsdag morgen officielt blev åbnet. Messen strækker sig frem til søndag og byder på et væld af nyheder, inspirerende trendområder og lærerige designtalks. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Gensynsglæden var ikke til at tage fejl af, da MCH Messecenter Herning torsdag morgen slog dørene op til Formland Autumn 2020. Både udstillere og besøgende har set frem til omsider at kunne mødes personligt og trygt med branchekollegerne.

Torsdag 13. august 2020 har været en længe ventet dag for mange; for interiør- og designbranchens leverandører, forhandlere og indkøbere og for MCH Messecenter Herning. Torsdag markerede nemlig åbningsdagen for Formland Autumn – MCH’s første messe siden nedlukningen i marts.

De kommende dage er messehallerne derfor igen omdannet til et oplevelsesunivers fyldt med de nyeste interiør- og designtrends og omsider fyldt med liv. Det glæder administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, der torsdag morgen åbnede messen. I lyset af corona var den officielle åbningsceremoni for udstillerne aflyst, og Georg Sørensen bød derfor velkommen via messecentrets højtalere.

- Tak for, at vi igen i år må være med til at sætte den personlige ramme for jeres forretning og de besøgendes forretninger. Også – eller rettere – især i denne helt ekstraordinære tid. For det har været ekstraordinært, siden vi mødtes i februar. Fra håndtryk, knus og kram – til håndsprit, afstand og ændret adfærd, lød det fra Georg Sørensen, der fortsatte:

- For os er Formland foregangsmesse for TrygtMCH – vores tryghedskoncept, der sikrer både udstillere og besøgende en tryg og sikker messe. Takket være jer er Formland fortsat branchens personlige og faglige mødested. Og det personlige, trygge møde holder vi fast i. Det har vi brug for, slog han fast, før han ønskede alle en god messe.

Rosendahl Design Group støtter op om Formland
Hos Rosendahl Design Group har forventningsglæden også været stor. Den danske designvirksomhed deltager på messen med alle sine ni brands, der blandt andet tæller Kay Bojesen, Kähler, Juna og Holmegaard, og mødekalenderen er alle fire dage godt booket op, fortæller salgs- og marketingdirektør Sofie Lindahl-Jessen.

- Som en af de store spillere har det hele tiden været en prioritet for os at deltage på Formland. Vi er her for at støtte op om messen og hele branchen, og fordi det giver os en helt særlig mulighed for at møde vores kunder og fremvise vores mange efterårsnyheder, siger Sofie Lindahl-Jessen, som tilføjer:

- Det har været et anderledes og turbulent forår, og derfor har vi set frem til at få en bid af hverdagen tilbage – selvfølgelig med de forholdsregler der skal tages. Det er Formland med til at give os på en effektiv og tryg måde. Det er dejligt at være tilbage.

Et inspirerende livsstilsunivers
Heller ikke hos Magasin du Nord har der hersket tvivl om, at Formland skulle besøges. Som følge af corona fik stormagasinkæden foråret lukket samtlige syv butikker ned i to måneder, og det fysiske møde har derfor stået højt på ønskelisten hos Deputy Buying Director Esben Hougaard.

- Vi har trængt til at komme ud og mødes fysisk med både eksisterende og potentielle nye samarbejdspartnere. For Magasin og for vores kunder er det vigtigt at være opdateret med de nyeste produkter, og vi oplever gang på gang, at Formland formår at kuratere de helt rette brands, opbygge trendområder og skabe et livsstilsunivers, der virkelig inspirerer. Ingen messer formår i samme grad at videregive så god, konkret og brugbar inspiration, fortæller Esben Hougaard.

Formland Autumn strækker sig fra torsdag 13. august til og med søndag 16. august. Her er MCH Messecenter Herning traditionen tro fyldt med sæsonens produktnyheder indenfor alt fra boligtilbehør og belysning til borddækning og botanik.


Se flere billeder