18-10-2022  - MCH Presse

Første danske koncert i tre år: Volbeat triumferede i Jyske Bank Boxen

Første danske koncert i tre år: Volbeat triumferede i Jyske Bank Boxen

Konfettiregn over Volbeat i Jyske Bank Boxen 18. oktober 2022. Foto: MCH/Theis Poulsen.

Volbeat var i topform, da de tirsdag 18. oktober vendte tilbage til Herning og forkælede tusindvis af fans med et generøst sæt bestående af hits fra hele bandets imponerende bagkatalog.

En pakket Jyske Bank Boxen dannede tirsdag aften rammen om Volbeats første danske koncert i tre år – og hvilken aften, det blev. Bandet, der ikke bare er et af Danmarks største rockbands, men også nyder stor succes på den internationale scene, leverede et sandt triumftog af en hitparade – og skabte ekstatiske øjeblikke på stribe blandt de mange tusinde fremmødte fans.

- Jeg ved, at det er hårde tider, og derfor er det også fantastisk at se så mange mennesker i aften. Og nu glemmer vi alt det kedelige, og så holder vi en fest på sådan en tirsdag aften, lød det tidligt i koncerten fra frontmand Michael Poulsen, og sådan blev det – i den grad.

Volbeat lagde fra land med ’The Devil’s Bleeding Crown’ tilsat stemningsskabende røgkanon-effekter, og derfra gik det over stok og sten. Halvvejs igennem sættet blev ’Wait a Minute My Girl’ krydret med enorme balloner sendt ud over publikum, og få numre senere stod den på regulær konfettiregn, da et af bandets tidlige hits, ’The Garden’s Tale’, blev luftet.

Behørige mængder konfetti blev det naturligvis også til, da storhittet ’For Evigt’ badet i lys fra en smartphone-stjernehimmel og akkompagneret af et sandt jubelbrøl fra publikum blev spillet som næstsidste ekstranummer. Og slutteligt gjaldt det ’Still Counting’, der blev fremført, mens røg og konfetti indhyllede bandet.

Volbeat cementerede på denne danske comebackaften sin status som et af landets største rockbands, og at dømme efter fællessangen, de mange arme strakt i vejret og den generelt høje stemning blandt publikum strømmede alle efterfølgende glade og tilfredse ud i aftenmørket.

Kommende koncerter i Jyske Bank Boxen inkluderer den udsolgte Robbie Williams-koncert 26. februar, Michael Bublé 15. marts og Andrea Bocelli 26. marts – alle 2023.


Se flere billeder