19-05-2022  - MCH Presse

Første Kashmir-koncert i otte år: Gør comeback i Jyske Bank Boxen

Første Kashmir-koncert i otte år: Gør comeback i Jyske Bank Boxen

Kashmir spiller bandets første koncert i otte år, når gruppen genforenes i Jyske Bank Boxen i Herning 26. maj. Pressefoto.

Det prisbelønnede rockband Kashmir, der har været i selvvalgt dvale siden 2014, er tilbage på musikscenen og genforenes i et brag af en koncert i Jyske Bank Boxen 26. maj.

Det er et af Danmarks mest elskede og anerkendte rockbands, der gæster Herning, når Kashmir indtager scenen i Jyske Bank Boxen 26. maj i år. Samtidig er det et band, der har været savnet siden 2014, hvor gruppen tog en selvvalgt pause på ubestemt tid. Koncerten i Herning bliver således bandets første i otte år, og gruppen lover et ultimativt show og en større koncertproduktion end nogensinde - og en rejse gennem bandets unikke og skattede bagkatalog.

Kashmir annoncerede allerede i 2019, at bandet atter ville finde sammen om tre koncerter, der oprindeligt skulle have fundet sted i løbet af 2020 - heriblandt koncerten i Jyske Bank Boxen. Coronapandemien kom imidlertid i vejen, og koncerterne blev udsat. Men nu er tiden kommet til, at et af historiens stærkeste danske rockbands igen lufter sin perlerække af hits, der blandt mange andre tæller 'Rocket Brothers', 'Surfing the Warm Industry', 'Miss You' og 'Mouthful of Wasps'. Der bliver utvivlsomt noget at synge med på og juble over for fans i alle aldre.

Fra Kastanievej Efterskole til Kashmir
Kashmir, der er opkaldt efter Led Zeppelins nummer af samme navn, blev dannet af Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg og Asger Techau på Kastanievej Efterskole på Frederiksberg i 1991 og blev i 2000 udvidet med svenskfødte Henrik Lindstrand.

Gruppen har siden udgivelsen af debutalbummet 'Travelogue' fra 1994 vundet talrige priser og begejstret publikum i ind- og udland, hvor de har spillet en lang række udsolgte koncerter. Bandet har udgivet syv album, hvoraf flere er blevet udråbt til mesterværker, ligesom gruppen ofte er blevet hyldet for løbende at udvikle sin lyd.

Kashmir gæster Jyske Bank Boxen i Herning torsdag 26. maj 2022. Billetter kan købes her.