18-08-2021  - MCH PRESSE

Første messe i et år: Det personlige møde genstartes på Formland

Første messe i et år: Det personlige møde genstartes på Formland

Administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Efter 17 måneder med restriktioner og tvangslukning åbner MCH atter dørene i messecentret til Formland torsdag 19. august - yderligere seks messer følger de kommende ni uger.

Når MCH Messecenter Herning torsdag åbner dørene til den 74. udgave af interiør- og designmessen Formland, bliver det den første messe i MCH i et helt år. Det glæder administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen:

- Vi har alle gennem de seneste 17 måneder lært meget om værdien af at mødes med andre. At online møder har fordele. Men vi er bestemt også blevet bekræftet i, at det fysiske møde kan noget helt særligt, siger Georg Sørensen og ser meget frem til de kommende messer efter 17 måneder med restriktioner, tvangslukning, afskedigelser og underskud.

- De kommende ni uger byder på syv messer for en meget bred vifte af brancher, og generelt er det fysiske, personlige møde mellem kunder og leverandører efterspurgt og savnet. Derfor glæder vi os alle i MCH meget over, at vi nu sammen med udstillere og besøgende kan være med til at genstarte det personlige møde og til, at vi igen kan gøre det, vi brænder for - nemlig at danne rammen om mødet med og mellem mennesker.

MCH samler normalt 50.000 virksomheder som udstillere og besøgende til oplevelseskoncernens 11 fagmesser, der blandt andet byder på forretning, inspiration, netværk og styrkelse af både eksisterende og nye samarbejder til gavn for dansk erhvervsliv.

 

Efterårets messer

  • 19.-22. august: FORMLAND (interiør og design)
  • 31. aug.-2. sep.: EOT - ELECTRONICS OF TOMORROW (elektronik og teknologi)
  • 16.-18. september: E&H (entreprenør, håndværk og anlæg)
  • 16.-18. september: TRANSPORT (transport og logistik)
  • 22.-23. september: DIALABXPO (diagnostik- og laboratorieudstyr)
  • 5.-7. oktober: HI TECH & INDUSTRY SCANDINAVIA (industri og teknologi)
  • 20.-24. oktober: FEI WORLD CUP EXPO (ride- og hesteudstyr)