19-08-2021  - MCH Presse

Førstedagen på Formland: De personlige møder er genstartet

Førstedagen på Formland: De personlige møder er genstartet

De personlige møder var mærkbart savnede, da design- og interiørmessen Formland åbnede torsdag. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Efter et år uden messer var gensynsglæden stor, da MCH torsdag morgen slog dørene op til den 74. udgave af Formland. Frem til søndag kan besøgende gå på opdagelse i trends, tendenser, produktnyheder og et nyt grønt planteunivers.

10 haller med 412 udstillere stod klar torsdag morgen, da dørene blev åbnet til fire dage med inspirerende indspark, fængende foredrag og glade gensyn på interiør- og designmessen Formland. For MCH er det den første messe i et år, og det var således en ydmyg administrerende direktør i MCH A/S, der torsdag morgen bød de mange udstillere velkommen indenfor i messehallerne:

- Dagen i dag er helt særlig for os alle i MCH. Den første messe i et helt år. Vi er tilbage. Og tilbage er også det personlige møde - det rigtige fysiske møde, der gør en forskel og skaber den menneskelige relation. Det er jo derfor, I er her. For at kunne mødes med kunderne ansigt til ansigt. Sammen vil vi skabe et vendepunkt for det personlige møde - et vendepunkt, der genstarter messerne her i MCH, sagde Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og sendte en stor og hjertelig tak til hver og en af udstillerne.

Forude venter nogle oplevelsesrige dage med et væld af produktnyheder, inspiration og personlige møder. De besøgende på Formland Autumn 2021 kan frem til søndag blandt andet opleve årets trendzone 'One of a kind', det nye grønne sanseunivers 'GREENHOUSE', iværksætterområdet 'Creators Community', Danske Dekoratørers Styling Event, trendcaféen 'Honey, I'm back' samt deltage i et af de mange lærerige foredrag med trendeksperter, dekoratører og meningsdannere.

Det personlige møde i fokus
Blandt Formlands 412 udstillere er blandt andre design- og interiørbrandet Hübsch, som er glade for at være tilbage på Formland-messen:

- Det giver os noget andet at komme ud og se kunderne i øjnene. Man kan holde mange Zoom- og Skypemøder, men øjenkontakten og nærværet får man ikke på samme måde gennem kabler, som man gør, når man står ansigt til ansigt med sine kunder. Relation og netværk er en enormt vigtig ting i vores branche, og det får man bare på en anden måde, når man står her på Formland, sagde Daniel Henriksen, sales og marketing director hos Hübsch.

Begejstringen for det personlige møde bekræftes af trendforsker Louise Byg Kongsholm fra pej gruppen:

- Coronatiden har lært os, at vi vitterligt har manglet det fysiske møde, og at det er ekstremt svært at bygge relationer op og skabe nye uden at mødes fysisk. Her på Formland føles det lidt som om, det er køer, der er blevet lukket ud på græs. Der er vild aktivitet, og folk er super glade for at komme ud, fortalte Louise Byg Kongsholm.

Et nyt grønt univers
En af årets helt store nyheder på Formland er et nyt univers med spirende grønne trends til inde- og uderum. Det nye område 'GREENHOUSE - Nature to the people' inviterer besøgende indenfor i et inspirerende, grønt, levende og organisk sanseunivers, som kombinerer plante- og interiørbranchen på en helt ny måde. Området er skabt i samarbejde med GASA GROUP, og her var der store smil at spore efter en god førstedag på Formland:

- For os er Formland en helt unik mulighed for at få noget eksponering og møde vores kunder på en anderledes måde, end vi er vant til. Derfor var vi også straks med på idéen om at skabe et nyt univers, hvor man kombinerer planter og interiør, da vi ser det som en helt naturlig rejse, som giver rigtig god mening for os, fortalte Jens Hermansen, marketing manager, GASA GROUP, og tilføjede:

- Det er virkelig en fed oplevelse at stå her i dag og se alle tanker og idéer blive til virkelighed. Folk har virkeligt gjort sig umage, og vi får så meget positiv feedback og input, som vi kan lære en masse af.

Prestigefyldte priser blev uddelt
Formlands åbningsdag blev afsluttet på fornemmeste vis, da den eftertragtede iværksætterpris Creators Community Design Award blev overrakt til AYA&IDA, som vandt prisen for deres bæredygtige drikkeflasker.

I alt 46 spirende iværksættere var udvalgt til Creators Community, og det var derfor en stolt vinder, der modtog hædersbeviset samt en check på 50.000 kroner og en stand på Formland Spring 2022.

Tidligere på dagen blev mumutane tildelt prisen 'Product of the year', der uddeles af udvalgte influencers, for sin pude-serie.

Formland finder sted 19.-22. august i MCH Messecenter Herning. Læs mere på www.formland.dk.


Se flere billeder