03-02-2016  - MCH Presse

Foodexpo: HEDE Hotel indkapsler hele fødevarebranchen

Foodexpo: HEDE Hotel indkapsler hele fødevarebranchen

Et hotelkoncept i sin helt egen liga opstår på Foodexpo. På hotellet, HEDE Hotel, kan udstillernes produkter opleves i et nytænkende miljø, mens der fra Speakers Corner leveres inspirerende oplæg.

Et hotel uden mulighed for overnatning, uden registreret adresse og uden tilbud om hverken halv- eller helpension. HEDE Hotel er et hotel i sin helt egen klasse. Hotellet opstår i en af messehallerne hos MCH Messecenter Herning fra den 6. til 8. marts, hvor der afholdes Foodexpo.

Således tjekker Foodexpos besøgende ikke blot ind på Nordens største fødevaremesse, men også på HEDE Hotel, hvor udstillernes varer præsenteres i et anderledes miljø.

- Vi tager udgangspunkt i den natur, som omgiver Herning - flora, fauna, klitter, græstørv og brunkulslejre. Produkterne, som bliver en integreret del af indretningen, håndplukker vi fra udstillerne, fortæller Anette Eckmann fra trendbureauet Eckmann Studio, som står for indretningen.

Inspiration på lokale gulve
Naturen er ikke det eneste lokale, indretningsteamet er faldet for i tilblivelsen af HEDE Hotel. Også den lokale virksomhed Idégården i Herning, er blevet valgt til at spille en rolle.

Virksomheden skal levere alle hotellets gulve i både vinyl, klinker og tæpper. Idégården har desuden - ligesom alle øvrige virksomheder med produkter på hotellet - en stand på Foodexpo.

- Foodexpo er vigtig for os, da vi gerne vil udvide vores kundesegment med især hotel- og restaurantbranchen. Vi faldt straks for ideen omkring HEDE Hotel. Vi har i alle vore 17 leveår haft en målsætning om at føre et varesortiment, som skiller sig ud fra det gængse. Derfor ville vi selvfølgelig gerne være del af et så anderledes og spændende projekt som HEDE Hotel, fortsætter indehaver Mikkel Junge.

På HEDE Hotel kan besøgende få ideer til, hvordan de selv kan indrette og brande produkter i deres butikker, hoteller og restauranter. Og for at komme godt rundt i alle hotellets rum arrangeres daglige rundvisninger på HEDE Hotel under messen.

Speakers Corner på HEDE Hotel
HEDE Hotel lægger desuden gulv til inspirerende talere til Speakers Corner. Her stiller nogle af fødevarebranchens skarpeste fra ind- og udland op og leverer oplæg om alt fra erhvervseventyr med udgangspunkt i bedstemors syltetøj til design- og trendtendenser. 

Blandt talerne på dette års Speakers Coner er blandt andre kokken Claus Holm fra ”Holms”, Mads Arlien Søborg fra ”We Made It”, Jessica Norgren fra ”Clarion Hotel Arlanda” og Fraser Doherty fra ”SuperJam”.

En af målsætningerne bag HEDE Hotel er at give de besøgende noget ekstra med hjem: 

- Vi vil skabe anderledes oplevelser og miljøer, som de besøgende kan lade sig inspirere af længe efter messen. Det, synes vi, er lykkedes med HEDE Hotel, som vi glæder os til at åbne, fortæller projektleder på Foodexpo, Carina Høgsted Kirkegaard, som ser begejstret frem mod messen, hvor omkring 450 udstillere forventes at deltage. 

Fakta: Foodexpo afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning og er Nordens største fødevaremesse. Omkring 450 udstillere og 25.000 besøgende deltager på Foodexpo 2016.

Yderligere information: Projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, MCH, tlf. 99 26 99 86, mail: cak@mch.dk