14-03-2024  - MCH Presse

Foodexpo trakterer med overskudsmad til udsatte

Foodexpo trakterer med overskudsmad til udsatte

Foodexpo samler tusindvis af fagfolk fra fødevarebranchen - og nu for en enkelt dag udsatte i Herning og omegn. Foto: MCH/Tony Brøchner.

'En særlig middag' henvender sig til udsatte i Herning og omegn og byder på mad og drikke fra udstillere på årets udgave af Foodexpo, Nordens største fødevaremesse. Messen finder sted 17.-19. marts i MCH Messecenter Herning, og 20. marts gælder det middagen samme sted.

Med ambitionen om at skabe et rum for samvær og fællesskab for dem, der har mest brug for det, inviterer Foodexpo til 'En særlig middag'. Et arrangement, der henvender sig til udsatte mennesker i alle aldre, og som med både lækker mad, livemusik og godt selskab har til formål at skabe varme og give håb.

- Vi er vort sociale ansvar bevidst, og det er vores store ønske at give noget til dem, der har det svært. Vi er en stor messe, og det forpligter - derfor vil vi gerne donere overskudsmaden fra messen til et godt formål og i samme åndedrag danne rammen om en forhåbentlig hyggelig og opløftende eftermiddag, lyder det fra Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder, Foodexpo.

Køkkenchef i MCH A/S Dennis Sonberg strikker en menu sammen ud fra de elementer, der stilles til rådighed af udstillerne, og efter middagen donerer og spiller duoen Volf & Erbs en mindre koncert. Herning Turist står for den gratis transport til og fra arrangementet.

Inviterede til 'En særlig middag' tæller mennesker med tilknytning til Blå Kors Pensionat, Blå Kors Varmestue Herning, Hjælpesporet, Kirkens Korshærs Varmestue Lyngblomsten, PotentialeHotellet og Fonden Bo-Selv, hvoraf de to sidstnævnte er tilbud til unge.

'En særlig middag' finder sted 20. marts klokken 12 i MCH Messecenter Herning. Læs mere om Foodexpo på foodexpo.dk.


Se flere billeder