10-02-2022  - MCH Presse

FoodTech nyder stor opbakning fra udstillere

FoodTech nyder stor opbakning fra udstillere

Opbakningen til FoodTech 2022 er stor blandt udstillerne. Foto: MCH/Lars Møller

Tilslutningen er vanligt stor til FoodTech, fagmessen for fødevareteknologi, der i år finder sted i starten af november.

Det bliver med en bred vifte af udstillere, når MCH Messecenter Herning 1.-3. november i år åbner op for den 13. udgave af FoodTech, Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi. Allerede nu møder FoodTech således stor opbakning fra en lang række virksomheder, der ønsker at være til stede på messen.

- FoodTech er en rigtig god måde for os at komme tæt på både nye og eksisterende kunder, snakke med dem og blive klogere på deres hverdag. Messen giver os mulighed for at præsentere vores nyeste projekter, og så følger vi også nøje med i kåringerne på IFC. Der er generelt et meget højt niveau i mejeribranchen i Danmark, og det er interessant at se, hvem der gør det særligt godt, udtaler markedschef i NIRAS, Morten Olander.

Han suppleres af managing director i Weber Machinery Denmark, Ole Balzer:

- FoodTech er Skandinaviens vigtigste messe for produktionsvirksomheder i fødevareindustrien. Hvor ellers samles hele branchen for at opdage nye opfindelser og udveksle idéer med partnere og kunder? Det er en stor mulighed, og det gør FoodTech til en vigtig platform for os. Vi glæder os til at tale med kunder, skabe nye kontakter og opleve nye trends.

FoodTech gør udstillerne klogere på branchen
Også hos NIRAS hæfter man sig ved det faktum, at FoodTech samler hele branchen:

- På messen får vi en gylden mulighed for at se, hvad der rører sig i branchen. FoodTech giver nemlig et rigtig godt billede af, hvad der foregår, og det billede spejler vi os i. På den måde kan vi også tjekke, at vores billede på industrien flugter med virkeligheden derude, lyder det fra Morten Olander, der også nævner, at messen er en oplagt anledning til at afsøge muligheder for nye samarbejder.

Samtidig er FoodTech i høj kurs blandt udstillerne, fordi messen er en oplagt anledning til at demonstrere nye produkter.

- FoodTech giver os mulighed for at demonstrere Webers omfattende portefølje af komplette, innovative linjeløsninger til udskæring, automatisk ilægning og emballering af kød, oste og plantebaserede produkter - helt tæt på og personligt, konstaterer Ole Balzer og fremhæver den nye Weber Slicer weSLICE 4500, som medbringes på messen.

MCH: Taknemmelige for opbakning
Da FoodTech blev aflyst i 2020, er det i år fire år siden, at messen senest fandt sted. Derfor er man hos projektteamet bag FoodTech særligt begejstrede over den store opbakning til årets messe.

- Vi glæder os rigtig meget til FoodTech 2022, og arbejdet med messen er allerede godt i gang. Vi er særdeles taknemmelige for den store opbakning, som vi møder fra både udstillere og samarbejdspartnere, og vi ser meget frem til at samle fødevareteknologibranchen i Herning til november, siger projektleder i MCH, Anita Øst Christensen.

Som en del af FoodTech kan man også besøge DiaLabXpo, diagnostik- og laboratoriebranchens udstilling, der danner rammen om viden, fremtidens løsninger, faglige events, branchens trends og networking.

FoodTech finder sted 1.-3. november 2022 i MCH Messecenter Herning.