27-08-2020  - MCH PRESSE

FoodTech og DiaLabXpo: Personlige møder gennemføres i trygge rammer

FoodTech og DiaLabXpo: Personlige møder gennemføres i trygge rammer

FoodTech og DiaLabXpo finder sted fra 29. september til 1. oktober i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller.

Fødevareindustrien og laboratorie- og diagnostikbranchen kan se frem til at mødes i faglige og trygge rammer, når FoodTech og DiaLabXpo afholdes 29. september til 1. oktober 2020 i MCH Messecenter Herning. Branchernes opbakning til begge messer vækker glæde i MCH.

Når FoodTech og DiaLabXpo finder sted dette efterår, bliver det som vanligt med faglig inspiration, netværk og udstilling på programmet. Det bliver denne gang også med et øget fokus på sikkerhed og tryghed. Begge messer gennemføres under konceptet TrygtMCH, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer såvel udstillere som besøgende rammerne om et attraktivt og ansvarligt mødested.

I omegnen af 200 udstillere har allerede sikret sig en stand, og udstillernes opbakning til de to messer glæder projektleder i MCH Messecenter Herning John Dørr Jensen:

- Vi har netop gennemført den første MCH-messe siden nedlukningen, interiør- og designmessen Formland, og feedbacken på vores TrygtMCH-koncept har været meget positiv fra både udstillere og besøgende. De gode takter bygger vi videre på, når vi inden længe samler kunder, forhandlere, leverandører og samarbejdspartnere fra fødevareindustrien og laboratorie- og diagnostikbranchen til personlige møder i trygge rammer, siger John Dørr Jensen, som tilføjer:

- I planlægningsfasen har vi lyttet til brancherne, som har udtrykt et ønske om at fastholde messerne, og vi er derfor naturligvis glade for, at omkring 200 udstillere har vist os tillid og valgt at bakke op om messerne og på den måde bidrage til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv.

Det personlige møde værdsættes
Blandt de omkring 200 udstillere, der deltager på efterårets to messer, finder man Bürkert, som ser frem til snart at møde kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde på FoodTech:

- I en tid hvor vi i Bürkert også bevæger os mere og mere ind i den digitale verden, og megen kommunikation foregår digitalt, er det utrolig vigtigt, at vi stadig mødes ansigt til ansigt med vores eksisterende og nye kunder. Der opstår en speciel dynamik, og vi oplever tit, at kunderne lader sig inspirere af, hvad de ser på standen, og derved får nye idéer, som de med det samme kan få en dialog om med vores salgsteam, siger administrerende direktør Henrik Ziegler.

Den personlige kontakt og tætte dialog fremhæves også af Dandiag, som udstiller på DiaLabXpo med virksomhedens laboratorieudstyr:

- I Dandiag prioriteres deltagelse på messer, så både nuværende såvel som kommende kunder og samarbejdspartnere kan møde os. Vores produkter og services anvendes i mange forskellige kundesegmenter, hvorfor det er vigtigt for os, at der er messer, som henvender sig bredt. Vores kunder giver udtryk for, at vi sammen opnår de bedste løsninger på deres udfordringer, når vi har den personlige kontakt og tætte dialog. Med den øgede digitalisering er det fantastisk at se, at vores kunder stadigvæk prioriterer nærvær og kompetencer i deres søgen på nye løsninger, fortæller Kirsten Thuesen, salgs- og marketingchef i Dandiag.

Foruden de mange både nye og tilbagevendende udstillere kan besøgende på FoodTech og DiaLabXpo se frem til at hente ny viden på en række konferencer. På programmet er blandt andet emner som bæredygtighed, vandanvendelse i fødevareindustrien, fremtidens plastemballage, covid-19 og meget andet, ligesom der også bliver gensyn med arrangementer som FoodTech Award og EHEDG-konferencen.

FoodTech og DiaLabXpo afholdes i MCH Messecenter Herning 29. september til 1. oktober 2020. Besøgende fagfolk har adgang til begge messer.

 

Kontaktinformation

John Dørr Jensen
Projektleder, FoodTech, MCH A/S
Telefon: 9926 9938
E-mail: jj@mch.dk