07-12-2023  - MCH Presse

For første gang udenfor radioen: Sara & Monopolet gæster Jyske Bank Boxen

For første gang udenfor radioen: Sara & Monopolet gæster Jyske Bank Boxen

Sara Bro fra Sara & Monopolet, der til marts kan opleves live i Jyske Bank Boxen. Pressefoto.

Der er tale om en regulær Danmarkspremiere, når DR's populære radioprogram Sara & Monopolet lørdag 23. marts 2024 rykker ud af radioen og ind i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor dilemmaer debatteres live foran publikum.

Det første liveshow nogensinde med Sara & Monopolet udspiller sig i Jyske Bank Boxen til marts, hvor publikum på unik vis har mulighed for at opleve den karismatiske vært Sara Bro på scenen flankeret af et stjernespækket panel af "monopolister".

Hos kulturchef i MCH A/S Rasmus Kragh Hansen er forventningsglæden stor forud for den enestående aften.

- Sara & Monopolet nyder en helt særlig status blandt de danske radio- og podcastlyttere, og det er fantastisk, at programmet efter 20 år fortsat har så stor gennemslagskraft. Det har det naturligvis, fordi det på samme tid er relevant, nærværende og underholdende - og netop derfor er jeg rigtig glad for, at Jyske Bank Boxen danner rammen om programmet, når det for første gang træder ud af radioen, lyder det fra Rasmus Kragh Hansen.

Publikum får mulighed for at bidrage med såvel sjove som svære dilemmaer, der efterfølgende tages under kærlig behandling af Sara & Monopolet, som diskuterer frem og tilbage og kommer med bud på løsninger. Det bliver en aften spækket med grin, indsigt, overraskelser og skarpe kommentarer - og en aften, der styres kyndigt af TV- og radiovært og forfatter Sara Bro.

Netop Sara Bro har siden 2021 stået i spidsen for det fortsat særdeles populære program, der lader kendte mennesker forholde sig til helt almindelige, dagligdags, personlige og sommetider ganske usædvanlige dilemmaer.

Sara & Monopolet i Jyske Bank Boxen er forbeholdt publikum i nuet - de to timers refleksioner over dilemmaer bliver således ikke bragt i hverken radioen eller som podcast.

Sara & Monopolet gæster Jyske Bank Boxen i Herning lørdag 23. marts 2024. Læs mere og køb billet hér.